Krce 242 Napisano Januar 13, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozivamo vas na Prvu zimsku moto zurku u organizaciji MC ERE iz Uzica 2. februara 2007 sa pocetkom od 18.00h u caffe dicoteci ADA na ulazu u grad iz pravca Beograda na samom putu. Parking za motore i aute ispred discoteke. Informacije Kisko ili Jovana na telefon 065/618 1000 ili 065/739 9999 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
valentino rossi 46 0 Napisano Januar 15, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan siiizem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanvfr 0 Napisano Januar 15, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan pretpostavljam da ce biti ludo samo kakva je situacija sa snegom posto bih se uputio bajkom :?: :?: :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Januar 15, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Kazu hladno tek za mesec dana, ali nikad se ne zna. Obicno je Februar hladan. Videcemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanvfr 0 Napisano Januar 15, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan :roll: :roll: CUO SAM DA JE TOKOM NEDELJE PADAO ZESTOK SNEG, BRAT OD TETKE MI SE VRATIO SA ZLATIBORA PRE 5 DANA I KAZE DA JE BILA PRAVA MECAVA PA CU MORATI MALO DA SE RASPITAM ILI DA NAM NEKO JAVI IZ TE OKOLINE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Januar 15, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Nas Drugar Vlada Cidilko iz mc Srema tada pravi momacku vecer jer se treceg zeni tako da nazalost necu moci da prisustvujem . Nadam se da necu dobiti neopravdani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Januar 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ako bog da,vidimo se!!!!upisao sam vas u kalendar..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 16, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam u zemlji :cry: :cry: next time Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 16, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Nisam u zemlji :cry: :cry: next time Aha bas mi te je zao sto ides..... :twisted: :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Januar 21, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav zemljaci ERCOVI! Rodom sam iz Pozege a zivim u BGD-u pa ako posao dozvoli vidimo se!!! P.S. Sto se tiche vremena za sada nema snega u Uzicu a na Zlatiboru skoro da nema - info iz prve ruke!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 23, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pozivamo vas na Prvu zimsku moto zurku u organizaciji MC ERE iz Uzica 2. februara 2007 sa pocetkom od 18.00h u caffe dicoteci ADA na ulazu u grad iz pravca Beograda na samom putu. Parking za motore i aute ispred discoteke. Informacije Kisko ili Jovana na telefon 065/618 1000 ili 065/739 9999 Samo jedno pitanje, mi sto dolazimo iz daleka, jel postoji varijanta za neko nocenje, platio bih sve, naravno.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Januar 24, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan N :shock: aravno pa necete valjda odmah kuci ma kakvo placenje BRE.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Februar 15, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Jeli bio ko od BJBforumasa na ovomj zurci i kakvi su utisci bilo je dosta ljudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...