Darko Floyd 920 Napisano Septembar 18, 2009 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Preteklo i meni 3 komada pokrivki za motor pa rekoh da ponudim. Tanji je materijal u pitanju ( nije cerada) ima svoju svoju torbicu za pakovanje. Cena 1500 din. Darko 064/1222-949 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Septembar 18, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da kažem da ovi prekrivači nisu loši, imam ih 2 komada, ali nisu za kišu tj. dobri su zbog prašine i sličnih stanja. Jbg, u metrou koštaju po 800 kinti, barem ja toliko platih tada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1774 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan HomeCentar(BG) 1200-1300din.Juce sam gledao,al reko sam sebi,mislim da su u Louis-u jeftinije(5-6 Eura).Tako da........bar ih daj po ceni koja jeste,ako je bas ''preteklo''. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Septembar 18, 2009 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan HomeCentar(BG) 1200-1300din.Juce sam gledao,al reko sam sebi,mislim da su u Louis-u jeftinije(5-6 Eura).Tako da........bar ih daj po ceni koja jeste,ako je bas ''preteklo''. Stoje mi vec duze vreme, nemam ulaze za njih pa ne mogu da ih stavim u radnju, a videh bas ovde u oglasima da ih neko prodaje za 1500 din pa rekoh ajd steta da stoje. Ako mislis da toliko treba da kostaju nije nikakav problem plati toliko i nosi, nema ljutnje Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...