Maryan 84 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ja sam Marjan iz Beograda,forum pratim vise od godinu dana pa sam resio da se pridruzim.Koliko sam pratio forum vidim da je i moja zivotna( moto)prica veoma slicna sa mnogim ovde ispricanim.Ukratko,od svoje 16e zarazio sam se moto virusom i mirisom benzina kada je nas drugar dobio od roditelja Tomos 14,onda smo redom jedan po jedan nabavljali prvo Tomose a posle MZ i Jawe i tako usli ovaj carobni svet na dva tocka.Posle bezbriznog momkovanja na motoru sledi brak pa deca i 15 godina apstinencije da bi se virus ponovo aktivirao ovaj put cini mi se zesce nego kad sam bio klinac,pre tri godine kupujem Vespu i ponovo uzivam u onom istom osecaju slobode svima nama tako poznatom.Od dvotockasa imam i skuter Kymco super 9 koga uglavnom vozi moj stariji klinac(na forumu mali_marko)kome sam verovatno nehotice preneo virus pa i dete gori za motorima.Velika zelja mi je jedan KLE ili TA ali otom potom,toliko o meni i izvinjavam se ako sam bio malo opsiran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodošao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 18, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao. Vidimo se sutra na davanju krvi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Septembar 18, 2009 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Marjane! Da ne spadaš, možda, eventualno, u ovu temu: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=27310.1440 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 18, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Marjane! Da ne spadaš, možda, eventualno, u ovu temu: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=27310.1440 ;D Da bas tu,klub 40+ ;D Najbolje godine,tek tad naucis da uzivas u onom sto radis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Septembar 20, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodoslici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Septembar 20, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je predstavljanje... Dobrodosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...