Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav svima

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 163 postova
  • Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700

Pozdrav svima ja sam Marjan iz Beograda,forum pratim vise od godinu dana pa sam resio da se pridruzim.Koliko sam pratio forum vidim da je i moja zivotna( moto)prica veoma slicna sa mnogim ovde ispricanim.Ukratko,od svoje 16e zarazio sam se moto virusom i mirisom benzina kada je nas drugar dobio od roditelja Tomos 14,onda smo redom jedan po jedan  nabavljali prvo Tomose a posle MZ i Jawe i tako usli ovaj carobni svet na dva tocka.Posle bezbriznog momkovanja na motoru sledi brak pa deca i 15 godina apstinencije da bi se virus ponovo  aktivirao ovaj put cini mi se zesce nego kad sam bio klinac,pre tri godine kupujem Vespu i ponovo uzivam u onom istom osecaju slobode svima nama tako poznatom.Od dvotockasa imam i skuter Kymco super 9 koga uglavnom vozi moj stariji klinac(na forumu mali_marko)kome sam verovatno nehotice preneo virus pa i dete gori za motorima.Velika zelja mi je jedan KLE ili TA ali otom potom,toliko o meni i izvinjavam se ako sam bio malo opsiran...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 163 postova
  • Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700

Dobrodošao Marjane!

Da ne spadaš, možda, eventualno, u ovu temu: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=27310.1440  ;D

Da bas tu,klub 40+ ;D

Najbolje godine,tek tad naucis da uzivas u onom sto radis.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja