Guest diRRty Napisano Januar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Odnosno moj kum i pomalo ja pomazem.Raspitaj te se kod Dusana,Djure i njegovih drugara kakav je kvalitet usluge. p.s. 2 Djura radionica je potpuno zavrsena dodji da vidis Inace zvanicni serviser za Hyosunga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Januar 13, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za Micu i Dirty-a! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 13, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitetna usluga, opuštajuæa atmosfera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9973 Napisano Januar 13, 2007 Drug član, 4475 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitetna usluga' date=' opuštajuæa atmosfera... [/quote'] znaci donesec gajbu pive i polako na popravku istoga :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitetna usluga' date=' opuštajuæa atmosfera... [/quote'] znaci donesec gajbu pive i polako na popravku istoga :roll: + evrici :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Micin telefon je 063 303 558 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2782 Napisano Februar 2, 2007 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Mica je lik,zadovoljan sam potpuno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...