Boris_LION 1404 Napisano Septembar 16, 2009 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ako je nekome zanimljivo .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan trgovac a gde su cene? ili sve po dogovoru? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 69 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Koji broj su ove čizme i cena, streetfighter ako dobro vidim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Septembar 16, 2009 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan opala ... zaboravih te sitnice Ajmo ... lupamo ... Stitnici za kolena 1500din Alat (staje ispod sedista) 1500 din Loptice za tenis ;D 500 din 3 komada Mrezica za kacigu 1000 din Kaciga 60 evrica Stender 3000 din Cizme 43 broj ... recimo 4500 Sve je novo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvezdarac 5 Napisano Septembar 16, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: zvezdara Motocikl: Aprilia Scarabeo 250ie & Gilera Stalker Prijavi odgovor kao problematičan Štitnici za kolena zainteresovan - PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Septembar 16, 2009 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan od 22h sam ispred sheste gimnazije ... siva Alfa Romeo italijanske tablice ... cekaju te stitnici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Septembar 16, 2009 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan 2300 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 16, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj od 22h sam ispred sheste gimnazije ... siva Alfa Romeo italijanske tablice ... cekaju te stitnici Jel to startuješ srednjoškolke alfom :D mani se maloletnica dok je vreme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2897 Napisano Septembar 16, 2009 Braveheart, 717 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Stender univerzalan ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Septembar 16, 2009 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Peki ... ovo je napredak ... presao sam sa osnovne na srednju ;D Prijatelju za stender stvarno ne znam ... nisam ga ni otvorio ako mi verujes :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvezdarac 5 Napisano Septembar 16, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: zvezdara Motocikl: Aprilia Scarabeo 250ie & Gilera Stalker Prijavi odgovor kao problematičan ja sad bio do 6. Ti reče posle 10 a ja čim je završila utakmica kad ono... Aj sutra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Septembar 17, 2009 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Izvini druze ... imao sam isporuku na novom beogradu ;D Sutra mi samo pustis poruku i dolazim kad god ti odgovara ... izvini jos jednom ... Stender je otisao ! Kaciga ostala u L velicini Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...