Jump to content

Moto Zajednica

Intermeco 3x Quad

Recommended Posts

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5711 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Ovo nije putopis od 500 kilometara a nije ni posjeta nekom znamenju.Ovo je jedna mala voznja od 150 kilometara van puta.Odavde necete nista nauciti sto vec niste znali a ni vidjeti sto niste vidjeli.Ovo je jedan mali intermeco u pauzi dok mislite sta dalje.

...i posle popijene kafice pade dogovor da malo obidjemo planine medju kojima zivimo.Ja i moja dva prijatelja.Obilazak manje poznatih mjesta ne bi bio toliko ni zabavan jer manje vise sve znamo,tj. mislimo da znamo.Ono najljepse ustvari se i ne vidi iz auta kojima robujemo.Tako da u obilazak idemo sa tri quad-a.Ja sa Yamaha Grizzly 700 , Placko sa Kawasakijem 650 i Veljko sa Bombardier 800.

1.jpg

Veljko vec godinama vozi ove motokultivatore , Placko bivsi biker sad zivi u Australiji je otprilike kao i ja, iskustvo od 20 minuta na ovim chudima.

Posle krace voznje asvaltom skrecemo na shumski put.

2.jpg4.jpg

Bez posebnog razloga ovde se oprashtamo sa putem(kao sad smo iskusni,idemo gdje 'oces).Zelenilo oko nas sa svih strana.Nekome bi to bilo lijepo, nekome pravo lijepo ,a nama koji zivimo tu je doslo kao "ja koje granje m... mu.

3.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg

Nakon jednog i po sata tumaranja po shumi izadjosmo na mali proplanak.Stanemo ugasimo traktore,cuje se rjeka.Ja prvi lijen da sidjem i krenem pjeske upalim meda i lagano narijed kad ono...

11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg15.jpg16.jpg

Tu smo nesto "kao" slikavali, i iskoristili lijepo mjestashce da rucamo.Slike rucka nemam jer vas to pogotovo nece zanimati.

Nakon rucka smo nastavili tumaranje pronasli neki put i odlucili da se spustimo sa druge strane brijega opet na istu rijeku.Prilicno jezivo(na nekoj slici se vidi brzina kojom smo se spustali).Za povratak nazad bilo je potrebno pored svih silnih vucha i blokada diferncijala nageti se naprijed preko rucki i jednom rukom drzati tako a drugom voziti.Inace i tako je bilo na ivici prevrtanja ali mi smo sad vec iskusni :)

17.jpg18.jpg19.jpg20.jpg21.jpg22.jpg22a.jpg

Nakon silnog znojenja i pocetka upale hemoroida dogovorili smo se da na prvom proplanku napravimo push pauzu i malo prilegnemo(mada sam ja koristio svaki trenutak da se istegnem).Kad smo nasli zeljeno mjesto sjeli da se okrepimo i analizirali malopredjashnju budalastinu nicim izazvanu.Bili smo sretni sto je tako dobro proslo.Shiroki osmjesi su opet na licima.Tu sam malo probavao ovo kanadsko chudo i poredio sa japanskim traktorima.

23.jpg24.jpg25.jpg

Usput zadnjih par kilometrara koji su nam svima poznati smo iskoristili naravo za divljanje, jer kakav bi to bio dan da smo se normalno provozali.

26.jpg27.jpg28.jpg29.jpg30.jpg31.jpg

Na gradskom poligonu smo utvrdili gradivo i pokazalo se da bajkeru vise odgovaraju dva tocka tako je ona dva druga drzao u vazduhu, mada sam bio umoran pa nisam bas uzivao.

32.jpg33.jpg34.jpg

Odatle pravo kuci jer znam ceka me pranje traktora, medicinska njega...

Intermeco prosao, vrjeme je za dnevnik....'ajmo razlaz..

Ima i par videa ali to drugi dan...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

E bash mi drago da vam se svidja.

Odlicna tura i fotke! Pravo osvezenje. Ti quadovi deluju bas zgodni za istrazivanje veoma nepristupacnih terena. Rekao bih, daleko zgodniji od bajka.

Pa jesu za detaljnije tj. opushtenije voznje i razgledanje.Mada koliko god chudno zvucalo na motoru se mnogo manje umara nego na traktorima.U neki momentima ide gdje kros nema shanse ali isto tako ima djelova gdje sa ovim nemozes proci a sa motorom se mozes provuci.Najmanje tri puta sporije se prelaze dionice nego sa motorom ali s' druge strane imas tri puta vise vremenea da razgledas okolinu ;D

auuu brate pa ovo ima vise konja od IMT ;D ;D ;D

Strava provod! nego daj sta bi sa onim XTom ;D

Aaa vidim bio si kod goveceta , znaci vidio si i napredak :D :D :D

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova

E bash mi drago da vam se svidja.

Pa jesu za detaljnije tj. opushtenije voznje i razgledanje.Mada koliko god chudno zvucalo na motoru se mnogo manje umara nego na traktorima.U neki momentima ide gdje kros nema shanse ali isto tako ima djelova gdje sa ovim nemozes proci a sa motorom se mozes provuci.Najmanje tri puta sporije se prelaze dionice nego sa motorom ali s' druge strane imas tri puta vise vremenea da razgledas okolinu ;D

Aaa vidim bio si kod goveceta , znaci vidio si i napredak :D :D :D

Je`l sretoshte gdje u shumi Crvenkapicu. ;D ;D ;D

• U prolazu, 63 postova

Braco, nisam znao da si ljubitelj ovavih vozila ali izlet je izgleda bio fantastican. Fotke su super,  jos nam samo reci gdje je ta rijecica i vodopad. Kako se to zove i koliko je daleko od Sokolca.

Pozdrav, prijatelju i kacigu na glavu.

Braco, nisam znao da si ljubitelj ovavih vozila ali izlet je izgleda bio fantastican. Fotke su super,  jos nam samo reci gdje je ta rijecica i vodopad. Kako se to zove i koliko je daleko od Sokolca.

Pozdrav, prijatelju i kacigu na glavu.

E Boki otpozdrav.Ma volim ja sve sto ima radilicu i klipove ;D

Rjecica se zove Rakitnica a koliko kilometara ima nezanam tacno ,mogu provjeriti.Ima tu i neko jezero koje nam je nekako promaklo pa cemo morati raditi reprizu. :D

• U prolazu, 63 postova

OK, BRACO dobio sam poruku od bmandzic-a i saznao detalje. Na 12-tom kilometru od Rogatice je vodopad, a dobili smo i poziv da gostujemo tamo  u svako doba. Svaka mu cast, samo ja nisam trenutno mobilan ali mogu predloziti Miretu i Vanji pa vi przite kad vam je bog dao.

Ti znas napraviti dobre fotke  pa cu ja uzivati listajuci po forumu kad vec ne mogu na voznju.

Pozdrav i 'ajte brate.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja