BRACO 3521 Napisano Septembar 16, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5711 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije putopis od 500 kilometara a nije ni posjeta nekom znamenju.Ovo je jedna mala voznja od 150 kilometara van puta.Odavde necete nista nauciti sto vec niste znali a ni vidjeti sto niste vidjeli.Ovo je jedan mali intermeco u pauzi dok mislite sta dalje. ...i posle popijene kafice pade dogovor da malo obidjemo planine medju kojima zivimo.Ja i moja dva prijatelja.Obilazak manje poznatih mjesta ne bi bio toliko ni zabavan jer manje vise sve znamo,tj. mislimo da znamo.Ono najljepse ustvari se i ne vidi iz auta kojima robujemo.Tako da u obilazak idemo sa tri quad-a.Ja sa Yamaha Grizzly 700 , Placko sa Kawasakijem 650 i Veljko sa Bombardier 800. Veljko vec godinama vozi ove motokultivatore , Placko bivsi biker sad zivi u Australiji je otprilike kao i ja, iskustvo od 20 minuta na ovim chudima. Posle krace voznje asvaltom skrecemo na shumski put. Bez posebnog razloga ovde se oprashtamo sa putem(kao sad smo iskusni,idemo gdje 'oces).Zelenilo oko nas sa svih strana.Nekome bi to bilo lijepo, nekome pravo lijepo ,a nama koji zivimo tu je doslo kao "ja koje granje m... mu. Nakon jednog i po sata tumaranja po shumi izadjosmo na mali proplanak.Stanemo ugasimo traktore,cuje se rjeka.Ja prvi lijen da sidjem i krenem pjeske upalim meda i lagano narijed kad ono... Tu smo nesto "kao" slikavali, i iskoristili lijepo mjestashce da rucamo.Slike rucka nemam jer vas to pogotovo nece zanimati. Nakon rucka smo nastavili tumaranje pronasli neki put i odlucili da se spustimo sa druge strane brijega opet na istu rijeku.Prilicno jezivo(na nekoj slici se vidi brzina kojom smo se spustali).Za povratak nazad bilo je potrebno pored svih silnih vucha i blokada diferncijala nageti se naprijed preko rucki i jednom rukom drzati tako a drugom voziti.Inace i tako je bilo na ivici prevrtanja ali mi smo sad vec iskusni Nakon silnog znojenja i pocetka upale hemoroida dogovorili smo se da na prvom proplanku napravimo push pauzu i malo prilegnemo(mada sam ja koristio svaki trenutak da se istegnem).Kad smo nasli zeljeno mjesto sjeli da se okrepimo i analizirali malopredjashnju budalastinu nicim izazvanu.Bili smo sretni sto je tako dobro proslo.Shiroki osmjesi su opet na licima.Tu sam malo probavao ovo kanadsko chudo i poredio sa japanskim traktorima. Usput zadnjih par kilometrara koji su nam svima poznati smo iskoristili naravo za divljanje, jer kakav bi to bio dan da smo se normalno provozali. Na gradskom poligonu smo utvrdili gradivo i pokazalo se da bajkeru vise odgovaraju dva tocka tako je ona dva druga drzao u vazduhu, mada sam bio umoran pa nisam bas uzivao. Odatle pravo kuci jer znam ceka me pranje traktora, medicinska njega... Intermeco prosao, vrjeme je za dnevnik....'ajmo razlaz.. Ima i par videa ali to drugi dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tura i fotke! Pravo osvezenje. Ti quadovi deluju bas zgodni za istrazivanje veoma nepristupacnih terena. Rekao bih, daleko zgodniji od bajka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan auuu brate pa ovo ima vise konja od IMT ;D ;D ;D Strava provod! nego daj sta bi sa onim XTom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Lepo vi to terate ,mašala ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Uh, uh, uh... divota ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3521 Napisano Septembar 16, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5711 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan E bash mi drago da vam se svidja. Odlicna tura i fotke! Pravo osvezenje. Ti quadovi deluju bas zgodni za istrazivanje veoma nepristupacnih terena. Rekao bih, daleko zgodniji od bajka. Pa jesu za detaljnije tj. opushtenije voznje i razgledanje.Mada koliko god chudno zvucalo na motoru se mnogo manje umara nego na traktorima.U neki momentima ide gdje kros nema shanse ali isto tako ima djelova gdje sa ovim nemozes proci a sa motorom se mozes provuci.Najmanje tri puta sporije se prelaze dionice nego sa motorom ali s' druge strane imas tri puta vise vremenea da razgledas okolinu ;D auuu brate pa ovo ima vise konja od IMT ;D ;D ;D Strava provod! nego daj sta bi sa onim XTom ;D Aaa vidim bio si kod goveceta , znaci vidio si i napredak :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17698 Napisano Septembar 16, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan E bash mi drago da vam se svidja. Pa jesu za detaljnije tj. opushtenije voznje i razgledanje.Mada koliko god chudno zvucalo na motoru se mnogo manje umara nego na traktorima.U neki momentima ide gdje kros nema shanse ali isto tako ima djelova gdje sa ovim nemozes proci a sa motorom se mozes provuci.Najmanje tri puta sporije se prelaze dionice nego sa motorom ali s' druge strane imas tri puta vise vremenea da razgledas okolinu ;D Aaa vidim bio si kod goveceta , znaci vidio si i napredak :D Je`l sretoshte gdje u shumi Crvenkapicu. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3521 Napisano Septembar 16, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5711 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Naravno , ali nismo uspjeli da je ubjedimo da smo njena baka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Volim da vidim masu u vazduhu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Lepo zaista, prava avantura nema sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Septembar 27, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan Braco, nisam znao da si ljubitelj ovavih vozila ali izlet je izgleda bio fantastican. Fotke su super, jos nam samo reci gdje je ta rijecica i vodopad. Kako se to zove i koliko je daleko od Sokolca. Pozdrav, prijatelju i kacigu na glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3521 Napisano Septembar 27, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5711 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Braco, nisam znao da si ljubitelj ovavih vozila ali izlet je izgleda bio fantastican. Fotke su super, jos nam samo reci gdje je ta rijecica i vodopad. Kako se to zove i koliko je daleko od Sokolca. Pozdrav, prijatelju i kacigu na glavu. E Boki otpozdrav.Ma volim ja sve sto ima radilicu i klipove ;D Rjecica se zove Rakitnica a koliko kilometara ima nezanam tacno ,mogu provjeriti.Ima tu i neko jezero koje nam je nekako promaklo pa cemo morati raditi reprizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Septembar 28, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan OK, BRACO dobio sam poruku od bmandzic-a i saznao detalje. Na 12-tom kilometru od Rogatice je vodopad, a dobili smo i poziv da gostujemo tamo u svako doba. Svaka mu cast, samo ja nisam trenutno mobilan ali mogu predloziti Miretu i Vanji pa vi przite kad vam je bog dao. Ti znas napraviti dobre fotke pa cu ja uzivati listajuci po forumu kad vec ne mogu na voznju. Pozdrav i 'ajte brate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3521 Napisano Octobar 4, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5711 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Koga mrzi da cita moze da pogleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17698 Napisano Octobar 5, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koga mrzi da cita moze da pogleda E jes`ti navlakusa. Ja mislio Video clip pa se obradovao, ka`d ono cvrccc,slichice. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...