Jump to content

Moto Zajednica

derbi drd racing 50cc- pomoc oko delova!

Recommended Posts

• Zainteresovan, 474 postova
  • Motocikl: QJ motor svt 650 x

Dakle, kao sto naslov kaze. U pitanju je kross motor. Treba mi cep zadnje viljuske u kome se nalazi sraf za dotezanje lanca. U voznji je pukao na dva dela i negde otpao i izgubio se. Uvoznik i prodavac firma sy-yu moto shop iz novog sada kaze da nema takvog dela na lageru niti ce ga biti, kaze samo pokusaj od preko da nabavis. Moja predpostavka da ovaj aluminijumski deo koga sam nazvao cep jer zaista on zatvara zadnju viljusku je najverovatnije isti za vise drugih modela. Pre svega mislim na modele aprilije u slicnoj klasi.

Ako neko ima ideju gde da pronadjem isti ili slican deo bio bih zahvalan na nekom tel ili.....

hvala

post-2380-12879050234703_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 763 postova

Uzmi i izmeri dimenzije kutije zadnje viljuske , tu gde dodje taj cep , ja bih subler u ruke i gde god vidim neki motor  mer mer , da vidim od cega odgovara. U sustini nije nikakav problem da ti neki strugar to napravi , trebalo bi da u isti i levi i desni , za mustru.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja