vladmoll 620 Napisano Septembar 16, 2009 Zainteresovan, 474 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, kao sto naslov kaze. U pitanju je kross motor. Treba mi cep zadnje viljuske u kome se nalazi sraf za dotezanje lanca. U voznji je pukao na dva dela i negde otpao i izgubio se. Uvoznik i prodavac firma sy-yu moto shop iz novog sada kaze da nema takvog dela na lageru niti ce ga biti, kaze samo pokusaj od preko da nabavis. Moja predpostavka da ovaj aluminijumski deo koga sam nazvao cep jer zaista on zatvara zadnju viljusku je najverovatnije isti za vise drugih modela. Pre svega mislim na modele aprilije u slicnoj klasi. Ako neko ima ideju gde da pronadjem isti ili slican deo bio bih zahvalan na nekom tel ili..... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 158 Napisano Septembar 16, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi i izmeri dimenzije kutije zadnje viljuske , tu gde dodje taj cep , ja bih subler u ruke i gde god vidim neki motor mer mer , da vidim od cega odgovara. U sustini nije nikakav problem da ti neki strugar to napravi , trebalo bi da u isti i levi i desni , za mustru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...