Bagi 175 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan :D :D :D :D Jutros kod policiske stanice na rumenačkom Betmen peglao stazicom svoj skuter i lik juri ALI peške da stigne na bus i preseca put ovome i ovaj ZZZVIZZ u njega pa TRASSS od beton a zamislite kaciga mu bila vezana da neveruješ. Šta je dalje bilo... p.s. Nadam se da nije bilo ozbiljnih povreda ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 15, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Vidis kako malo treba da se coveku ulepsa dan. Jos da je neko prisao da ih siluje obojicu onako osamucene, sreci ne bi bilo kraja. A jel' se zapalio motor, to bi bilo dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan gde su tacno pali? ako su jos uvek osamuceni da ih ja silujem ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 15, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan idem i ja da radno proslavimo paradu ponosa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Glupo pitanje,ali sta je on trazio na biciklistickoj sa velikim skuterom? Inace te staze pesaci ne j. ni tri posto a posebno ujutro onako pospani,jos ako vide da stize bus.Kao hipnotisani su jbt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1970 Napisano Septembar 15, 2009 Aktivirao se na času, 3279 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Vidis kako malo treba da se coveku ulepsa dan. A ko bi rek'o da baš ti imaš osećaj za filing, kako je lepo radovati se tudjoj nesreći... Mora da ti je neko rek'o. Ne ličiš mi na takvog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 15, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan he he, izlazis iz sablona. Obicno me prokomentariss i zakljucas temu. Nisam ja zlurad ma tudju nesrecu ,taj primer neces naci na forumu, vec na blisku rodjku nesrece - glupost. Tvrdim da je svako od nas u gluposti dobrovoljno, pa ne vidim zasto bih drzao kocnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan :D :D :D :D Jutros kod policiske stanice na rumenačkom Betmen peglao stazicom svoj skuter i lik juri ALI peške da stigne na bus i preseca put ovome i ovaj ZZZVIZZ u njega pa TRASSS od beton a zamislite kaciga mu bila vezana da neveruješ. Šta je dalje bilo... p.s. Nadam se da nije bilo ozbiljnih povreda ;) Kako sta je dalje bilo? Ispisao Betmen kaznu za presecanje biciklisticke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Septembar 17, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ispisao Betmen kaznu za presecanje biciklisticke. Ma dobro to, nego ko je koga tu silov'o na kraju ;D pošto ih Farbach i Ufff sigurno nisu doFatili??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3117 Napisano Septembar 17, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan E, ozbiljno pitanje za ta mala bet-trkala... Zasto svi ti policijski skuteri (a mislim i novi motori tipa F650 i DL650 ali nisam siguran) imaju normalne registracije sa belim tablicama?!? Kako to sad policija koristi vozila koja su registrovana na 'peru, miku, ziku' ili na neku firmu koja ocigledno nije MUP? Treba ih pitati dali oni imaju ovlascenja da upravljaju tim vozilima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Septembar 17, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Imaju bele tablice jer je vlasnik vozila grad(iz gradske kese su placeni)koliko sam ja cuo,a na bocnim zadnjim plastikama ima i nalepnica sa grbom grada,bar je tako u NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...