Jump to content

Moto Zajednica

motori-edukacija

Recommended Posts

• U prolazu, 61 postova

Cao ljudi,kako ide.Nadam se da ste raspolozeni da mi pruzite Vasu cenjenu pomoc koja mi je veoma neophodna.O cemu se radi:ja motor jos uvek nemam ali u fazi sam pripreme za kupovinu jednog cruisera koji bi po nagovoru mojih prijatelj trebao biti yamaha xvs 1100a.?Da li neko od vas moze da mi kaze nesto vise o tom motoru,da li je pogodan za duga putovanja i da mi date neki altrnativni predlog za drugog cruiser-a.Unapred zahvalan. :arrow: :idea: :?: :wink:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 94 postova

Moja preporuka je Suzuki M800 (model sa kardanom)404.jpgili Ako zelis vece i mocnije to je Yamaha XVS1300a404.jpg404.jpgOva Yamaha je novi model i daleko je modernija od XVS1100 Drag Star,naravno ima i bolje karakteristike veca snaga,obrtni moment,manja potrosnja,bolje kocnice... cena nove je oko 11000eur.

• Rashodovani bajker, 1731 postova

DragStar je odlican motor . Imam DragStar 650 i prezadovoljan sam njime , a verujem da je 1100 jos i bolji mada ga nisam vozio...

A ako kupujes nov motor mislim da je trenutno Kawasaki VN900 najpovoljnija kupovina (7100eur) u toj klasi .

• U prolazu, 61 postova

prvo bih se zahvalio svima koji su odgovorili na moje pitanje a u isto vreme bih zamolio i ostale ljude dobre volje da kazu neku rec o xvs 1100a a onda da me upute na neki casopis gde mogu da pronadjem vise o cruiser-ima,i da me neko da savet gde mogu da nadjem dobru i adekvatnu opremu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja