Jump to content

Moto Zajednica

Cene kazni?

Recommended Posts

• U prolazu, 77 postova

Interesuje me, ako neko kojim slucajem tacno zna, kolika je kazna za voznju neregistrovanog motocikla?

...Motor mi stoji ocarinjen, ali jos uvek neregistrovan, i ne bih ga registrovao pre marta, a ipak bih se malko vozikao po ovako lepom vremenu :oops:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 981 postova
Interesuje me' date=' ako neko kojim slucajem tacno zna, kolika je kazna za voznju neregistrovanog motocikla?

...Motor mi stoji ocarinjen, ali jos uvek neregistrovan, i ne bih ga registrovao pre marta, a ipak bih se malko vozikao po ovako lepom vremenu :oops:[/quote']

Verovatno vrlo blizu cene koja ti treba za registaciju 600ccm.

Dakle ne isplati se GARANT!

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V

Verovatno vrlo blizu cene koja ti treba za registaciju 600ccm.

Dakle ne isplati se GARANT!

Što se ne isplati... :roll: nek proba... :twisted:

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981
sto Z coveka moze probati u svojoj ulici

Letos krenem od jedne banke do druge (od Liona do Vuka ima cca. 1 km.)da pokupim izvode i valjda 1. ostavim kacigu na laktu i naravno nabodem na pandura na motoru... To sto nisam imao haubu je 3000 din, a sto u to vreme nisam imao A kategoriju to cemo jos da vidimo kod sudije za prekrsaje... :cry: a ti se sad vozi , sta da ti kazem

• U prolazu, 77 postova

Ma vozikam se ja vec, ali je to sve u krugu ne bas velikog precnika. Bajk mi je parkiran blizu Cvetkove pijace, gde u krugu od km po budzak ulicama sigurno nikada nema policije, ali cim krenem dalje, do npr. Kalenica, Dusanovca...sve je na cim. Kad krenem u voznju, sve se kao vodim rezonom-"ma idem tu , najdalje 500m, tek da maaalko vozim", al' tih 500m prodje brze nego sto se i setim sta sam sebi rekao dokle cu, i vec sam negde pod rizikom visokog faktora...A za nedostatak A, cekam da pocnu da stizu uplatnice, ili sta vec, jer mi je kao "studentu" odobreno placanje na rate-6 x 1000 din. :oops: :oops: Pffff....

Kad na prolece krenu troskovi, kukuuuuu

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

peki bez kacige jeli, e dje ti nije 10 000 napisao e tako, a novajlija ne bih se igrao na tvom mjestu , to do polaganja ce brzo proci budi karakter i iskuliraj ganjaj devojvcice uzmi auto tramvaj bus trolu i miran si

To ti je marfijev zakon, godinu ipo dana se vozim bez A, i bez i jednog zaustavljanja i onda skinem haubu za malo i .... "Shit happens", pozitivna stvar je ta što sam se ja onda konaèno nakanio i otišao na polaganje.

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600
To ti je marfijev zakon' date=' godinu ipo dana se vozim bez A, i bez i jednog zaustavljanja i onda skinem haubu za malo i .... "Shit happens", pozitivna stvar je ta što sam se ja onda konaèno nakanio i otišao na polaganje.[/quote']

Ja sam celu proshlu sezonu vozila bez A, i zaustavili su me 4 puta i pustili 4 puta :lol: kad vide zensko na motoru odma ti je sve oproshteno :D

Al sad imam A , pa sam mirnija :D

To ti je marfijev zakon' date=' godinu ipo dana se vozim bez A, i bez i jednog zaustavljanja i onda skinem haubu za malo i .... "Shit happens", pozitivna stvar je ta što sam se ja onda konaèno nakanio i otišao na polaganje.[/quote']

Ja sam celu proshlu sezonu vozila bez A, i zaustavili su me 4 puta i pustili 4 puta :lol: kad vide zensko na motoru odma ti je sve oproshteno :D

Al sad imam A , pa sam mirnija :D

Jbg. kad pandurke ne voze motore :wink:

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Do aprila nema marsovaca 8)

Trenutno nema akcije "motorciklista" na snazi, pa i ne zaustavljaju...

Ko voli nek izvoli...

Ponavljam, ne daj bože da se nešto naopako dogodi u saobraæaju, bez "A" je veooooma zajebana situacija, èak i ako nisi kriv !!!

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600

Ponavljam' date=' ne daj bože da se nešto naopako dogodi u saobraæaju, bez "A" je veooooma zajebana situacija, èak i ako nisi kriv !!![/quote']

Nash drugar [bane SV] je letos imao manji udes...zakachio ga je automobil i oborio, a zatim se taj isti auto zakucao u drugi auto...Bane nishta nije bio kriv, ali je morao da plati kaznu od [chini mi se] 30 000din zato shto nije imao A kategoriju...

Guest Cubric

Ljudi, polazite taj A. Ja sam jedva iscekao da napunim 16 kako bih polagao. Nije to neka velika investicija, al je mnogo lepse kad ugledas pandura i znas da ti ne moze nista. Bez dozvole se svaki put preznojis dok prolazis pored njega, i bacas graske da li ce da te zaustavi, ili nece.

Kad sam napunio 14, par dana pred polaganje za PSP, ustavi me pandur. Pustio me, naravno, ali me prvo nekih 10-ak minuta posteno iscimo, ko magarca. Posle toga, nisam nijednom mrdnuo iz dvorista bez PSP-a.

• U prolazu, 14 postova

Mene uhvatise na Gileri bez dozvole i naravno napisao mi je prijavu i kod sudije za prekrsaj su mi rekli da takav prekrsaj se kazni od 20000-30000 dinara, sad treba da polazem ali pre dozvole ne sedam na motor.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja