novajlija 2 Napisano Januar 11, 2007 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me, ako neko kojim slucajem tacno zna, kolika je kazna za voznju neregistrovanog motocikla? ...Motor mi stoji ocarinjen, ali jos uvek neregistrovan, i ne bih ga registrovao pre marta, a ipak bih se malko vozikao po ovako lepom vremenu :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 11, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me' date=' ako neko kojim slucajem tacno zna, kolika je kazna za voznju neregistrovanog motocikla? ...Motor mi stoji ocarinjen, ali jos uvek neregistrovan, i ne bih ga registrovao pre marta, a ipak bih se malko vozikao po ovako lepom vremenu :oops:[/quote'] Verovatno vrlo blizu cene koja ti treba za registaciju 600ccm. Dakle ne isplati se GARANT! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Januar 11, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno vrlo blizu cene koja ti treba za registaciju 600ccm. Dakle ne isplati se GARANT! Što se ne isplati... :roll: nek proba... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 11, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Što se ne isplati... :roll: nek proba... :twisted: Mislim da je za 1100ccm nesto veca razlika.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 11, 2007 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan sto Z coveka moze probati u svojoj ulici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hecky 5 Napisano Januar 11, 2007 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru bez tablica si prilicno upadljiv. Jeste da te policija primeti tek kad prodjes, ali ja se ne bi zezao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 11, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan sto Z coveka moze probati u svojoj ulici Letos krenem od jedne banke do druge (od Liona do Vuka ima cca. 1 km.)da pokupim izvode i valjda 1. ostavim kacigu na laktu i naravno nabodem na pandura na motoru... To sto nisam imao haubu je 3000 din, a sto u to vreme nisam imao A kategoriju to cemo jos da vidimo kod sudije za prekrsaje... :cry: a ti se sad vozi , sta da ti kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija 2 Napisano Januar 12, 2007 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ma vozikam se ja vec, ali je to sve u krugu ne bas velikog precnika. Bajk mi je parkiran blizu Cvetkove pijace, gde u krugu od km po budzak ulicama sigurno nikada nema policije, ali cim krenem dalje, do npr. Kalenica, Dusanovca...sve je na cim. Kad krenem u voznju, sve se kao vodim rezonom-"ma idem tu , najdalje 500m, tek da maaalko vozim", al' tih 500m prodje brze nego sto se i setim sta sam sebi rekao dokle cu, i vec sam negde pod rizikom visokog faktora...A za nedostatak A, cekam da pocnu da stizu uplatnice, ili sta vec, jer mi je kao "studentu" odobreno placanje na rate-6 x 1000 din. :oops: :oops: Pffff.... Kad na prolece krenu troskovi, kukuuuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 12, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan peki bez kacige jeli, e dje ti nije 10 000 napisao e tako, a novajlija ne bih se igrao na tvom mjestu , to do polaganja ce brzo proci budi karakter i iskuliraj ganjaj devojvcice uzmi auto tramvaj bus trolu i miran si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 12, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je marfijev zakon, godinu ipo dana se vozim bez A, i bez i jednog zaustavljanja i onda skinem haubu za malo i .... "Shit happens", pozitivna stvar je ta što sam se ja onda konaèno nakanio i otišao na polaganje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 12, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je marfijev zakon' date=' godinu ipo dana se vozim bez A, i bez i jednog zaustavljanja i onda skinem haubu za malo i .... "Shit happens", pozitivna stvar je ta što sam se ja onda konaèno nakanio i otišao na polaganje.[/quote'] Ja sam celu proshlu sezonu vozila bez A, i zaustavili su me 4 puta i pustili 4 puta kad vide zensko na motoru odma ti je sve oproshteno Al sad imam A , pa sam mirnija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 12, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je marfijev zakon' date=' godinu ipo dana se vozim bez A, i bez i jednog zaustavljanja i onda skinem haubu za malo i .... "Shit happens", pozitivna stvar je ta što sam se ja onda konaèno nakanio i otišao na polaganje.[/quote'] Ja sam celu proshlu sezonu vozila bez A, i zaustavili su me 4 puta i pustili 4 puta kad vide zensko na motoru odma ti je sve oproshteno Al sad imam A , pa sam mirnija Jbg. kad pandurke ne voze motore :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 12, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Do aprila nema marsovaca Trenutno nema akcije "motorciklista" na snazi, pa i ne zaustavljaju... Ko voli nek izvoli... Ponavljam, ne daj bože da se nešto naopako dogodi u saobraæaju, bez "A" je veooooma zajebana situacija, èak i ako nisi kriv !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 12, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ponavljam' date=' ne daj bože da se nešto naopako dogodi u saobraæaju, bez "A" je veooooma zajebana situacija, èak i ako nisi kriv !!![/quote'] Nash drugar [bane SV] je letos imao manji udes...zakachio ga je automobil i oborio, a zatim se taj isti auto zakucao u drugi auto...Bane nishta nije bio kriv, ali je morao da plati kaznu od [chini mi se] 30 000din zato shto nije imao A kategoriju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Januar 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, polazite taj A. Ja sam jedva iscekao da napunim 16 kako bih polagao. Nije to neka velika investicija, al je mnogo lepse kad ugledas pandura i znas da ti ne moze nista. Bez dozvole se svaki put preznojis dok prolazis pored njega, i bacas graske da li ce da te zaustavi, ili nece. Kad sam napunio 14, par dana pred polaganje za PSP, ustavi me pandur. Pustio me, naravno, ali me prvo nekih 10-ak minuta posteno iscimo, ko magarca. Posle toga, nisam nijednom mrdnuo iz dvorista bez PSP-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris mx1 0 Napisano Januar 14, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: Padina Prijavi odgovor kao problematičan Mene uhvatise na Gileri bez dozvole i naravno napisao mi je prijavu i kod sudije za prekrsaj su mi rekli da takav prekrsaj se kazni od 20000-30000 dinara, sad treba da polazem ali pre dozvole ne sedam na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Januar 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 20000-30000 dinara UHHH! Pa ti se baš opeko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...