JevtaNS 1847 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Listam Metro katalog Dizalica za motor 3528.20 stvarno ekstra jevtino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5770 Napisano Septembar 14, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio još prošle godine, jeste da je teška ali je zato baš dobra i kvalitetna. Motor stoji stabilno i ima posebne šipke - osigurače da se motor ne spusti ukoliko ima manjka ulja u cilindru dizalice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 14, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jel to pojeftinilo nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5770 Napisano Septembar 14, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda druže da jeste, ja sam je platio oko 4 500 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam i napisao znam da je bila skuplja ali naznam koliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Septembar 14, 2009 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda ok, ima u Uradi sam kompletna dizalica za motorcikle, ali mi izgleda bas jadno....Ta iz metroa izgleda sasvim solidno, mada opet, znajuci da njihov kvalitet robe nije bas na najvisem nivou, mislim da je koliko para, toliko muzike.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Septembar 14, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Za kućno majstorisanje- sigurno je da joj ništa ne fali. Ja imam auto-dizalicu na točkićima, kupljena je pre 15 godina u radnji "cvaj mark drajcih" (u prevodu dve marke i tri'es ;D) i još uvek se bez pogovora diže! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeky 5 Napisano Septembar 15, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Malmö,Svedska Motocikl: Kawasaki LTD 750, Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ja je uzeo prosle godine za 4500din. Burgmana 400 je dizala bez problema (ravan mu je belly izmedju tockova) V-Stroma nisam mogao da dignem jer je potrebno da podmestam letvice, daskice, kajlice, kako bi ostao vertikalan i na dizalici. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...