zeky 5 Napisano Septembar 13, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Malmö,Svedska Motocikl: Kawasaki LTD 750, Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio Kappu 53 i montirao na Stroma. Fenomenalno mu stoji! Naime, plastika od koje je izradjen, izgleda veoma dobro i kvaliteno. Prvi utisak na dodir je da se radi o veoma kvalitetnoj plastici. Takav je bio utisak kada sam busio rupe za naslon i grill. Sve dok nisam dosao do situacije, kao bezbroj puta do sad, da zatvorim kofer koji je pun stvarima do vrha i malo vise! Tada poklopac K53 pocne da se uvija, postane veoma elastican. Cak toliko elastican da i kada se kopcha zatvori, ivica poklopca ostane sa zazorom od oko 1cm. Sasvim dovoljno da i pri maloj kishi, voda prodre u kofer. To mi se nije desavalo na starom Givi-u od 36L Kako je na Maxia-i u tom slucaju, stvarno nezam. Cena je 17.000,00din, pa koliko para, toliko muzike. Nadam se da ce vam moje iskustvo koristiti. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...