ghost_rider-zr 0 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: lazarevo Prijavi odgovor kao problematičan kupujem poket bike. jedino sto mi je vezno da mu je masina u koliko toliko dobrom stanju a spoljsnji izgled me nezanima znaci i ako je izlomnjeno ili ako je izgleban nebitno.samo da pali i da radi. spreman sam da platim do 150e!!!!!!!!!!!!! ako ko ima da ponudi nesto neka nudi!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2764 Napisano Septembar 12, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Gugl iz prve ruke kaze: moto - berza, limundo i jedan komentar: Raspitivao sam se o cenama pocketbike-a kod nas i nasao sam nekog tipa iz Sabca sto ih prodaje za 170 eur. komad. Ima od 50 ccm i 110 ccm, ali mene zanima koliko je to kvalitetno onda kad je tako jeftino? To si verovatno i sam nasao, a zanimljivi ovi mini motori, nisam dosad ni razmisljao o njima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost_rider-zr 0 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: lazarevo Prijavi odgovor kao problematičan da i sam sam gledao sada cu bas ponovo malo to sve prelistati .... a da su zanimljivi jesu hehehhe stavis ga pod misku i ajmo! ;D ;D ;D.. razmisljao sam o tome koliko je kvalitetno e sada sta god mislim da bi mogli da rade dosta jer kada mogu ovi kinezi skuteri sa plasticnim lezajevima da predju po 5-6 hiljada km sto nebi mogao i taj mali jedino sto ce mali preci 5 hiljada km za 5 godina..hehhe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opi 7 Napisano Septembar 15, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Honda CBR 600 RR 2004 Prijavi odgovor kao problematičan ja skoro video na b.potoku na autopijaci - te male motocikle - da li su bili 140 ili 150 e... ali cini mi se da su tipa kros varijante, nije bilo grbavaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 15, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Najlon pijaca u NS-u. Cuo sam da ih ima koliko hoces. Ili pijaca u Zrenjaninu. Prosecna cena im je 150 evra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Septembar 16, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Najlon pijaca N.S. Novi modeli, svi modeli, kross, trkalice, na 4 tocka.. cena 140 evra i to lik iz Zrenjanina dovozi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost_rider-zr 0 Napisano Septembar 16, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: lazarevo Prijavi odgovor kao problematičan hm idem u nedelju na najlon pa javim ako bude kakvog ulova.. 8) 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...