andrejp 24 Napisano Januar 9, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je dosta vas vec videlo ovo, ali evo za one koji nisu: http://www.emilioscotto.com/ Dakle covek je OBJASNIO pojam "svetski putnik" :shock: U najkracem, 10 godina na motoru, preko 700.000km, 2 puta obisao planetu Usput, njegov izbor je bio Honda Gold Wing :shock: http://www.benkapulko.com/ A bogami je i ova zena objasnila - svaka joj cast! 2 godine voznje, 110.000 milja, 73 zemlje Pri tome, pre nego je krenula je tek naucila da vozi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 9, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Esi normalan!!! :bokser: El treba ovo da gledam i poludim..? :boca: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Januar 9, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan http://www.spiritsofadventure.com/ http://www.todossantos.cc/news-2.html dovoljno je reci ...pogledati ...svetski rekord... i sajmon(sima) i monika(mon) su prisustvovali prvom skupu u vajskoj ako se nevaram i odatle nastavili dalje ... procunjajte malo ... jako pozitivni ljudi i neverovatni .... kako su rekli .... nisu imali neku posebnu zelju da dodju u srbiju jer su ih naplasili svakojakim pricama al ......sta da vam kazem cak je i suza bilo kad su kretali dalje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 9, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Januar 9, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ovako otprilike glasi njegova kraca verzija price: Argentinac Emilio Skoto je 1985 godine dao otkaz u firmi i odlucio da se malo provoza na svojoj ,,crnoj kraljici'' (gore pomenuta Honda Gold Wing 1100). Razmisljao je gdje da ode sa 300 dolara koje je imao u djepu... Gle cuda vratio se kuci poslije 10 (deset) godina, 2 (dva) mjeseca i 20 (dvadeset) dana. Krenuo je 17.01.1985. godine, stigao 02.04.1995. godine Prosao je 750.000 km kroz 214 zemalja Potrošio: 42.000 litara benzina, 700 litara motornog ulja, 12 akumulatora, 86 guma i 9 sjedista. Na tom putu je ,,potrošio'' i 11 pasoša (nije moglo vise pecata da se udara) Hapsen je 6 puta, optuzbe su bile: krijumcarenje droge, ruski spijun, agent Gadafija,... Na tom putu se u Indiji ozenio (ovo me podsjeca na ,,put oko svjeta za 80 dana'') Vozi i dan danas sto se vidi iz sajtova. To me je iznenadilo, jer sam 2002 citao interviju sa njim. Rece covjek: ,,ja sada vodim povucen zivot, sjednem na motor tu i tamo...'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 9, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan tu i tamo jedno 100 200 iljada tako ono penzionerski hehehehehehe kakve face Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Januar 9, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan nevjerovatno na sta su sve ljudi spremni.... za ovog lika nema tih rijeci koje bi opisale moje postovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Januar 9, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan ja znam sta je voljet motor, ali bit luuuuuuuuuuuuud ne znam ali nekako ipak uvidjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Januar 15, 2007 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja znam sta je voljet motor' date=' ali bit luuuuuuuuuuuuud ne znam ali nekako ipak uvidjam [/quote'] Ne radi se tu da je covjek presao toliki put samo zbog toga sto voli motor :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2845 Napisano Januar 15, 2007 Drug član, 2756 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Darko Labas iz Varazdina je prosle godine na susretu u Novome Sadu sa Yamahom FJ 1100 imao preko 700000 km. A citam u Moto-pulsu da se od tada sit navozao. Treba ginisovce i o tome informisati. Ljudi koji ga znaju kazu da lepo pegla tu Yamahu. :prayer: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Januar 15, 2007 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan Darko Labas iz Varazdina je prosle godine na susretu u Novome Sadu sa Yamahom FJ 1100 imao preko 700000 km. A citam u Moto-pulsu da se od tada sit navozao. Treba ginisovce i o tome informisati.Ljudi koji ga znaju kazu da lepo pegla tu Yamahu. :prayer: Darko je najveci hrvatski moto putnik, prosao je cijelu Evropu, te dijelove Azije i Afrike i stalno je na motoru, to je svakako veliki podvig ali ovi ljudi su na jednom velikom putovanju (bez stalnih povrataka kuci) napravili tu kilometrazu, a ima ih jos, dovoljno je samo zaviriti na HU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Februar 21, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bas skoro razmislao na tu temu, i evo, ovo mi je peti motocikl po redu i za ovih 15-tak godina koliko vozim jedva da sam prosao nekih 70 .000. km, a ove cifre gore su za svako postovanje i skidam kapu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 21, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Treba imati i pasos kojim se mogu proci tolike granice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...