wulfy 206 Napisano Januar 7, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je Honda VFR, godiste 2005 koja ima problem. Poneki put nece da upali, poneki put samo ako se odvrne gas al' tada ostane u visokim obrtajima. Jedanput se ugasila u sred voznje. Interesuje kod koga mogu povesti ovu masinu da je pogleda, da utvrdi sta joj je tacno? Lokacija, ako je moguce, negdje u Crnoj Gori. Potrebni djelovi (ako majstor kaze da trebaju novi) stici ce iz Rusije. Ko je dobar za ove masine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 7, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da najvise pohvala na nasem forumu ima Todorovic iz Balosave, covek ne treba zaliti par stotina km ako ce problem biti resen kvalitetno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Januar 7, 2007 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Herceg Novom ili u Igalu(nisam siguran), dva brata blizanca,jedan se zove Braca-Bratislav(ili tako nesto) Cuo sam da su odlicni mehanicari a rade i motore :? VALJDA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Januar 7, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan moj sawet prwo pogledaj oko struje,da li su ti kleme chwrsto prikachene za akumulator (meni se desilo da se ugasi motor u toku woznje,i jedna klema mi se pomerila),a i to oko startowanja je werowatno neshto sa strujom. E sad shta i kako. . . :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 7, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan imas 2 dobra majstora u trebinju ako ti nije daleko,ako oces dacu ti brojeve tel pa ih bar pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joxxa 0 Napisano Januar 8, 2007 U prolazu, 31 postova Lokacija: beograd Motocikl: zzr600 Prijavi odgovor kao problematičan proveri breeeeeeeeeeee filter za gorivoooooooooooooo!!!!!!!!!!!!! nije joj nista iproveri pumpu za benzin !!!!!!!pa onda idi kod nekog majstora breeeeeeee!!!!!!!!prekontrolisi creva za benzin dal se neko nije savilo pa kad podgrejes masinu ono nabrekne i malo savijeno i prc nema goriva!!!!!javi sta je bilo !!!!!!!pozdrav by joxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...