sci 27 Napisano Januar 2, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Cime najefikasnije perete rezervoar (koji postupak i sredstva koristite)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Januar 2, 2007 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od cega ga peres. Od prljavstine, ja bih benzinom. Jeftino i efikasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 967 Napisano Januar 2, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Uz duzno postovanje starijem i iskusnijem kolegi, mislim da postoje dosta efikasnija sredstva od benzina za pranje, pre svega na bazi kerozina sto je koliko znam nesto toplotno visa frakcija. Ima lik u BG koji plastificira rezervoare, zovni Kocku i pitaj za nj telefon, ja sam ga izgubio. Mislim da je ovo idealno resenje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Januar 2, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Može tako, a može i šaka šljunka u rez, par gutljaja :shock: vode i muækaj mile do mile volje... Sastruže skoro svu rdju iznutra... a plastifikacija (30-40E) je poželjna ali nije jeftina... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 2, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Može tako' date=' a može i šaka šljunka u rez, par gutljaja :shock: vode i muækaj mile do mile volje... Sastruže skoro svu rdju iznutra... a plastifikacija (30-40E) je poželjna ali nije jeftina... :?[/quote'] He, he, he....tzv. rucno peskiranje :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 2, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan i ja mislim da ako se pere rezervoar od prljavštine i mulja treba da se koristi benzin, a kamenje i voda samo u sluèaju rðe. negde sam proèitao (za ovo nemoj da me držite za reè) da neki motocikli imaju presvuèenu unutrašnjost posebnim antikorozivnim materijalom koji se skida u dodiru sa vodom tako da u njih ne bi trebalo sipati vodu jer posle bude još gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Januar 2, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan A u slucaju plasticnog rezervoara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Januar 2, 2007 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan A u slucaju plasticnog rezervoara? Pa naravno,treba ga plastificirati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Januar 3, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem...plasticni rezervoar ponovo plastificirati? Cemu to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Januar 3, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Pa da bude duplo ojacan, zar ne Sale?! Moj rezervoar cistim od mulja ako ga ima eventualno. Za koroziju moze i antikorozin, mada, Bogu hvala, meni za to ne treba, jer je kao nov iznutra! Hvala svima na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Januar 4, 2007 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Uz duzno postovanje starijem i iskusnijem kolegi' date=' mislim da postoje dosta efikasnija sredstva od benzina za pranje, pre svega na bazi kerozina sto je koliko znam nesto toplotno visa frakcija. Ima lik u BG koji plastificira rezervoare, zovni Kocku i pitaj za nj telefon, ja sam ga izgubio. Mislim da je ovo idealno resenje....[/quote'] Moze i kerozin, ali ga je mnogo teze nabaviti negoi benzin. BTW kako mislis da je kerozin visa tempoeraturna frakcija? Ako je po izdvajanju iz nafte, mozda, mada je vrlo blizak dizelu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 4, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Isperi i sito i èanèe na slavinici...ako ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Januar 5, 2007 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem...plasticni rezervoar ponovo plastificirati? Cemu to? Shalim se buraz,njega treba hromirati! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...