woolfika 2 Napisano Decembar 31, 2006 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar vozi r6 2001 godiste. Presla je oko 15 000 u dobrom stanju, radjeni redovni servisi. Kada se upali motor zvecka nesto oko motora na leru, ali nije to jak zvuk. On je isao kod nekih mehanicara, jedni su mu rekli da se svaka r6 razlicito cuje, dok mu je jedan rekao da mu je crkao tenzioner lanca. Neki drugi pak su mu rekli da je taj neki feder ( kod tog tenzionera ) kada je motor na leru opusten i onda zvecka tako, a kad krenes u obrtaje on se zategne i kao sve u redu. To kao imaju starije r6 da bi duze trajao lanac. Sve vreme pricam o lancu u motoru a ne o pogonskom. Inace sve ostalo je u normalnom stanju, motor ide ekstra itd. Da li je moguce da se istegao lanac i da je motor presao vise od 15 000 i da zato zveci? Ili je to normalno? Slusao sam zx6r 2003 kako radi i to se ne cuje. Nisam imao prilike da cujem druge r6 Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Decembar 31, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Moze da bude i korpa kvacila, sto ne zahteva nikakvu intervenciju. Ako je korpa u pitanju, zvuk se malo promeni kada se stisne i rucica kvacila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Januar 1, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan evo jednog mog iskustva na kawi gpx 750 isto tako zveckanje na leru po neki put tolko se culo kao da je otisao ceo motor u k.....c vozio u kawa servis isto tako rekli moguce da je ovo ili ono uradili servis kao sve je o.k. posle krace voznje opet isti problem reklamacija opet motor u servis i tako 3-4 puta na kraju nasli su jedna selna od creva za iberlauf od vibracija dodiruje motor i onda se pojavi ono zveckanje. stavili trugu selnu i resili problem, proso stim motorem jos 20 000km. bez problema i sledeci vlasnik nije imao takvih problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 1, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Spale je doktor za Yamahu i sigurno ce znati o cemu se radi. :shock: :shock: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Januar 14, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam kod kocke i on je skidao korpu, kaze da je dobila malo lufta ali kao motor moze da predje jos 100 000 hiljada, mada se zvuk ne menja kad stisnem kvacilo, i uzasno me nervira tokom voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...