Kuchuk 1 Napisano Septembar 9, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: x9 250, nc700 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam obisao 6-7 vulkanizera i niko ne radi menjanje zadnje gume na skuteru.. Da li neko pouzdano zna gde mogu ovo zavrsiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Malo ko ti to radi, nece niko da se mlati sa skidanjem tocka, najbolje ti da ga sam skines Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Servis Cubra, ugao Visnjiceve i G. Jevremove!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuchuk 1 Napisano Septembar 10, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: x9 250, nc700 Prijavi odgovor kao problematičan Nekome ce zatrebati telefon Moto servis cubra 011 218 9517 inace montaza - demontaza zadnjeg je 750din.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
akijana 0 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Jajinci-Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da nekome za to treba vulkanizer, to je posao od 15-20 minuta...Ja je menjam bez skidanja tocka, samo skinem auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel1201 9 Napisano Decembar 22, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: uzice Motocikl: ducati multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan sam svoj majstor ti je naljbolje resenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...