GhostMile 4614 Napisano Septembar 17, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji je to motor...Neka Kawa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 17, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Koji je to motor...Neka Kawa? Kawa GPZ 500S 88god Vjerujete li ljudi da mi je poslje sveg ovog posla potrebno 5min da skinem tockove, a gume tek treba da kupim, pa ce i tockovi tada doci na red. A masinu necu da perem dok ne stavim auspuh i karburatore. Polako sve ce doci na red Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Septembar 17, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja da ponudim japanca u zamenu za kineza... Sifra FZ 750 85god za kineski skuter... ;D ;D ;D Pa ko voli neka experimentise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 17, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji je to motor...Neka Kawa? Kawa GPZ 500S 88god Vjerujete li ljudi da mi je poslje sveg ovog posla potrebno 5min da skinem tockove, a gume tek treba da kupim, pa ce i tockovi tada doci na red. A masinu necu da perem dok ne stavim auspuh i karburatore. Polako sve ce doci na red Da li masina fino radi? Mislim, da li je radila prije rastavljanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam ga od Sutomora do Risna, to ti je skoro 100km, jedino se gasi na leru, karburatore najvjerovatnije treba skroz rastavit, ocistit i nastelovat. Inace sam se nauzivao, ljepo prima gas, bez stucanja i trzanja, fino se vozi i na 2-3 hiljade obrtaja, a kad se navije bogami i fino povuce. Potrosnja oko 5lit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan fino se vozi i na 2-3 hiljade obrtaja Pa nije ti to auto da ga voziš na 2-3k obrtaja mislim da ga to samo guši, vozi ga oko 5 i tu imaš uvek dovoljno snage da povuče, a i kočenje motorom je odlično. Potrošnja nije ništa veća tj. ne prelazi 5l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 18, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan fino se vozi i na 2-3 hiljade obrtaja Pa nije ti to auto da ga voziš na 2-3k obrtaja mislim da ga to samo guši, vozi ga oko 5 i tu imaš uvek dovoljno snage da povuče, a i kočenje motorom je odlično. Potrošnja nije ništa veća tj. ne prelazi 5l k'o sto bane rece, to ga ubija...drzi ga samo na 4-5 hiljada i uzivaj u maloj potrosnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 4, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad malo o problemima, motor tesko pali kad je hladan, ali bas tesko, a kad se jednom upali pa ugasi pali bez problema. ??? I kad se zagrije nece da vraca gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Octobar 4, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan moguce da negde vuce malo fals vazduh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 7, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Gas nastelovan, idalje malo sporo vraca sa 3000 na 1200 ali bar vraca. Tesko pali zato sto je akumulator izgubio kapacitet, promjenili smo svejedno i kablove od akumulatora, mase, startera, releja, sve one debele posto su malo oksidirali. U poslednjoj probnoj voznji se pojavio jos jedan problem, motor vuce od 2-3k obrtaja, na 4-5k obrtaja vuce bas dobro da bi na 7-8k na momenat se zagusio i onda nastavio dalje da ubrzava. Sumnjamo na pumpu od goriva, rastavljali smo je i cistili i nije bas izgledala reprezentativno kad smo zavrsili. Na 4-5 hiljada se vozi bas ljepo samo sam htjeo da naglasim da povlaci bez problema i od 2-3 hiljade. Skoro smo zavrsili prednju maskicu iznad farova i rep sam samo malo podpilao. Slike uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika s probne voznje, da vidimo jesmo li sve dobro sklopili Ovi mali ce jednog dana da poraste u pravu kamikazu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Proba kako bi sve trebalo da stoji Rep podpilan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Nosaci maske, farova i migavaca montirani, napravljen novi auspuh, malo je tisi od onoga koji je bio, al je zato puno laksi Poslje smo povlacili neke crte ;D , da bi dobili viziju kako da ga ofarbamo A evo je i prednja maska skoro gotova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 13, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako se meni cini, to ce ispasti neki Kawasaki Speed Double ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 13, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Kako se meni cini, to ce ispasti neki Kawasaki Speed Double ;D Bogami... i meni se isto cini ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 15, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam na tu temu, mozda Speed Twin kao stari modeli Triumph-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Montiran i blatobran Osmislismo i maske koje pokrivaju bocu od vode i termostat Malo iz profila Rep, nosac tablice i migavaca Prtljaznik Stane boca od ulja ili antifriza i jos ostane mjesta Blatobran izbliza Kako to izgleda na dnevnom svjetlu A sad gitovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Octobar 19, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred, dobar posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam uspio da obrisem slike iz procesa farbanja, a bolje vam je da ne gledate tu tugu i jad, tih slika biti nece. Samo da kazem da smo muku mucili sa prasinom i ako hocete da ofarbate motor bez greske postedite sebe i farbajte to kod nekoga ko ima pravu komoru. A sad nastavak, bilo je i krstenje, Street Twin is the name, mislim da mu je na mjestu, samo sto nije Triumph Sad na red dolazi fino smirglanje i poliranje za duboki sjaj, tako da su sledece na redu slike gotovog motocikla. Nastavak za par dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10799 Napisano Octobar 24, 2009 Hronični Motociklopata, 7456 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan super izgleda, jbt imaces jos veci prtljaznik nego pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 24, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 28, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo nove ture slika, sve gotovo jos da ga natjeramo da radi Malo s drustvom Konacno stigoh da ga isprljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Octobar 28, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan zaista lepo,samo mi malo sediste deluje neudobno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 28, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Verujes li juce sam presao 30km u komadu, nikakvih problema nisam imao, a i pre nego sto sam suzio sediste vozio sam turu od 100km bez stajanja i bez ikakvih problema. Vozio sam i bez jastuceta na goloj plastici. Udobna je pozicija, a sediste je tu samo da se ne nazulja dupe. Suvozacevo jos nisam testirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 28, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Not bad. Al si ga opravio, svaka ti cast. Koliko si love puk'o od trenutka zamjene do kad si ga isprljao? (pa ce onda da padne konacna ocijena ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...