PremieRacing 3120 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Cekajte, ne razumem, zar se niko nije setio da kaze ili napise da tog 'kauboj' pandura treba prijaviti?!? Pa on je vece zlo u gradu i vecu gresku je napravio sa tim zaustavljanjem kolone automobila i gadjanjem motocikliste nego oni sto tockare od semafora do semafora... (njegov recnik necu ni da spominjem da nije primeren za OSL na duznosti) Takvi kauboji treba da se istrebe iz policije a za kriminalce postoji posebna sluzba koja ce da ih kontrolise, vija i hapsi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Evropski standard - Africke plate Balkanska pravila! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1942 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ljudi ali ja betmene na skuterima uopšte nevidim mislm primetim ga da stoji kraj puta a dali me zauustavlja stvarno moj mozak to ne registruje.Mislim možda me jesu zaustavljali a možda i nisu :-\ Kad se budem navikao možda i budem stao a možda i ne. Stvarno uvek kaciga,rukavice...,registrovan, položeno A ali nikako da ih moj mozak registruje kao stvarnu pojavu pa da dobijem informaciju da treba da stanem. Dok ove ozbiljne tj BMW uvek moj mozak registruje i kaže mi da im svirnem u znak pozdrava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...