uff 13 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moze i za neki auto zamena da ne zimim sa 3 motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja sombor 6 Napisano Octobar 16, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: sombor Motocikl: DRZ400SM Prijavi odgovor kao problematičan vidi ovaj auto ako ti se svidja,kod mene je dugo,to nam je porodicni auto,kupili smo novi a ovaj moze u zamenu,ako nista manje prasine ce pasti na tvoj motor i imacu vise mesta u garazi http://www.mojauto.rs/polovni-auto/407565 u svakom slucaju bar nesto da se desava Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 18, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan vidi ovaj auto ako ti se svidja,kod mene je dugo,to nam je porodicni auto,kupili smo novi a ovaj moze u zamenu,ako nista manje prasine ce pasti na tvoj motor i imacu vise mesta u garazi http://www.mojauto.rs/polovni-auto/407565 u svakom slucaju bar nesto da se desava moras da sacekas prvo da napravim sestoro dece pa cemo onda da se menjamo ;D ali cu zato uzeti taj tvoj drz i doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja sombor 6 Napisano Octobar 19, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: sombor Motocikl: DRZ400SM Prijavi odgovor kao problematičan onda cemo cekati da se izrode deca,nebi nikada dao drz za bilo koji drugi motor,pre 2 god sam ustanovio da ga je suzuki po meni pravio,a baska to sto pocne da te nervira motor jer nikako da se pokvari,za 20 i kusur hiljada km od toga 70% na vagi a 10%na prednjem,samo svecice,ulje i gume,pa onda drugi vlasnik jos veca tortura,i sad treci vlasnik ore njivu sanjim i radi kao prvog dana...... a sad ozbiljno,motor ti je extra a vidim niko nenudi nista pa da se malo pokrene tema,za kes nece otici ali trange frange i na rate karate ima da ode i to brzo,ovo je zemlja snova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 21, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa trange frange moze za nesto sto posle mogu lako prodati ali nazalost da to sto nude za trange frange moze lako da se proda oni bi vec prodali i kupili sa kesom a na rate? moze i to nije problem Pa Skijas sa foruma mi cb500 isplacuje do marta ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Novembar 1, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moze i na offroad ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a moze i u sumu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan a gde ne moze ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kod njega izgleda da svuda moze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moze da se popne na santu otapajuceg leda na sred okeana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a evo kako moze da se vozi ako umes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ufff,Uffeee kako moćan zvuk ima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ufff,Uffeee kako moćan zvuk ima! pa jel si tu cuo moj motor uzivo? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan a evo kako moze da se vozi ako umes Svaka ti cast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ufff,Uffeee kako moćan zvuk ima! pa jel si tu cuo moj motor uzivo? ;D Yeah,ali na kratko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ufff,Uffeee kako moćan zvuk ima! pa jel si tu cuo moj motor uzivo? ;D Yeah,ali na kratko. e pa onda ti je sve jasno ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ufff,Uffeee kako moćan zvuk ima! pa jel si tu cuo moj motor uzivo? ;D Yeah,ali na kratko. e pa onda ti je sve jasno ;D Jabome. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan otisao u nis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...