Bishke 263 Napisano Septembar 6, 2009 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam do sada vozio stalno cvaje,uvek imam obicaj da kad se zagreje motor dok stoji dodajem gas....tako par puta..... ali u poslednje vreme mi svi dolaze sa komentarima da to ne valja i da skodi motoru..... Koliko to skodi i dal zaista skodi?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano Septembar 6, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Znas zasto se daje gas dvotaktnom motoru.Ako poznajes princip rada cetvorotaktnog motora,bice ti jasno da tako nesto nije potrebno da radis.Ako ti se bas svidja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 6, 2009 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan A meni gotiva kad slusam motor kad se spusta sa 7 hiljada na hiljadu obrtaja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano Septembar 6, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ti to bre zavrces k'o blesav.Ja reko' ti mu das ono malo,a ti pominjes nekih 7000.Nisi fini!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Septembar 6, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan U principu , turiranje hladnog motora je stetno , vise se haba nego kad je u radnoj temperaturi , ali , motori se imaju zbog zadovoljstva , pa ako ti se to svidja , ozezi kume ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano Septembar 6, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan :D ozezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Na 7k rpm steti sigurno al' ko ga j***, kupio si ti njega ne on tebe ;D o žež' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi ovako...Hladnog ne bi nikako trebao da turiras,a ni vruceg u mestu jer kad je motor u mestu mnogo lako prima gas tj. ne zapinje nista pa moze svasta da mu se desi.Uglavnom se tako zeznu masine.Turira ga hladnog,vruceg u mestu(drzanje u blokadu itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ta turiranja su bez opterecenja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan puc puc,ozez ozezi ;D ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan samo po gasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi ovako...Hladnog ne bi nikako trebao da turiras,a ni vruceg u mestu jer kad je motor u mestu mnogo lako prima gas tj. ne zapinje nista pa moze svasta da mu se desi.Uglavnom se tako zeznu masine.Turira ga hladnog,vruceg u mestu(drzanje u blokadu itd.. Tako se zeznu masine? Aj nam objasni i zasto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi ovako...Hladnog ne bi nikako trebao da turiras,a ni vruceg u mestu jer kad je motor u mestu mnogo lako prima gas tj. ne zapinje nista pa moze svasta da mu se desi.Uglavnom se tako zeznu masine.Turira ga hladnog,vruceg u mestu(drzanje u blokadu itd.. Tako se zeznu masine? Aj nam objasni i zasto? Kako da se ne zezne masina kad u mestu mnoogo lakse primi gas nego u voznji.Drugacije su vibracije kad se motor vozi i kad stoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 8, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi ovako...Hladnog ne bi nikako trebao da turiras,a ni vruceg u mestu jer kad je motor u mestu mnogo lako prima gas tj. ne zapinje nista pa moze svasta da mu se desi.Uglavnom se tako zeznu masine.Turira ga hladnog,vruceg u mestu(drzanje u blokadu itd.. Tako se zeznu masine? Aj nam objasni i zasto? Kako da se ne zezne masina kad u mestu mnoogo lakse primi gas nego u voznji.Drugacije su vibracije kad se motor vozi i kad stoji. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro nisam bas toliki divljak.....ne drzim ga ja u blokadi i samo turiram u mestu...... znaci bolje je sam da radi(posle zagrevanja) nego da ga ja par puta zaturiram.....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...