Ivan8 3 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ovako,imam Kawasaki gpz 500,1994 godiste(noviji tip),presao sam sa njim oko 4000 km,pa posto mu ni ulje jos nisam promenio,resio sam da ga malo iservisiram. Motor je vise nego odlican,pa bih mu cisto predostroznosti radi promenio lezajeve na oba tocka,kao i lezajeve na volanu. Koji lezajevi idu na volanu?Koji na tockovima? Felne su mi 17-tice.Moze li se kupiti standardni SKF ili je bitno da su u nekom kvalitetu ? Mozda je pisano o tome,ali nemogu da nadjem. Ako je neko to menjao ili zna dimenzije,molim za odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 6, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako,imam Kawasaki gpz 500,1994 godiste(noviji tip),presao sam sa njim oko 4000 km,pa posto mu ni ulje jos nisam promenio,resio sam da ga malo iservisiram. Motor je vise nego odlican,pa bih mu cisto predostroznosti radi promenio lezajeve na oba tocka,kao i lezajeve na volanu. Koji lezajevi idu na volanu?Koji na tockovima? Felne su mi 17-tice.Moze li se kupiti standardni SKF ili je bitno da su u nekom kvalitetu ? Mozda je pisano o tome,ali nemogu da nadjem. Ako je neko to menjao ili zna dimenzije,molim za odgovor. Ako je sve ispravno ne diraj nista,vec se vozi i uzivaj u svome ljubimcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Kad samo pomislim da sam ga kupio cisto iz zajebancije.Ja mu bukvalno ni lanac nisam dotegao za ovih par meseci(samo pranje i podmazivanje),pali non stop kao mina,trosi oko 4,4 lit.ide BAS dobro.Svaki dan idem sa njim na posao,60 km u oba pravca,ni jedno dolivanje ulja. Zato hocu da u njega ulozim da ne bi vremenom poceo da primecujem kako vise nije utegnut kao sad. Zato ,moje pitanje ostaje,jer kad zavrsim sa lezajevima,ofarbacu felne.A i ceo motor,samo da nabavim originalne nalepnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9535 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 4388 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Po mom katalogu prednji lezajevi su 6202-2RS oba lezaja,zadnji desni lezaj he 6302-2RS,a levi je 6202-2RS Lezaj volana je SSK400 ali proveri ovo kod lokalnog prodavaca lezajeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,korisna informacija.Mislim da imam 6202 nove jer sam ih greskom kupio za predhodni motor,a nisu mi odgovarali.Eto prilike da ih ugradim. Pozdrav,Ivan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...