TNT- 0 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Herceg Novi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim moto avanturistima, prije 2 mjeseca sam kupio Africu Twin 650 i to s namjerom da ucinim prva veca putovanja...Otvaram ovu temu u cilju okupljanja istomisljenika koji bi mi se pridruzili te napravili putovanje jos interesantnijim. Planiram ic u proljece a kud se tacno zaputit i koliko novca i vremena cu trebat to jos neznam te bi to zajedno isplanirao s ljudima koji odluce da mi se pridruze. Inace sam iz Herceg Novog a od nazovi putovanja jedino sto sam dalje isao je s Hondom Dominator 650 do Sarajeva i do Beograda, eto toliko zasad od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo mene, samo da pazarim transalp ili afriku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TNT- 0 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Herceg Novi Prijavi odgovor kao problematičan A koju trenutno mashinu vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kinroad kinez koji ne bih terao van srbije.. mada kao avanturista u dusi ko zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde mi post, ali evo opet Ja sledece prolece planiram da se vozam bar do Alpa, ako finansije dozvole, bice tu i vise voznji. Ali daleko je sledeca godina, baba Vanga je prognozirala 3 sv. rat , a nama tad vize ukidaju, tako da me i nebi cudilo... ;D ;D ;D Ako bi se vozao severnije , mogu ti biti saputnik, poz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TNT- 0 Napisano Septembar 5, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Herceg Novi Prijavi odgovor kao problematičan BIlo dje daleko da se ide meni odgovara bilo to planine ili primorje ali je problem u tome sto sam slab sa finansijama...morao bih kupit kisnu opremu...tako da te pare sto bih dao za to mogu otic nedje po mediteranu ;D ;D ;D Racunam da mi troskovi budu oko 700-800e maximalno i toliko cu jedva skupit...7 dana do Grcke i nazad mi se zasad cini najpovoljnije, tu mogu proc i sa 500e jer bih imao saputnika pa bi gorivo dijelio na pola. Cjenio bih ako bi neko ko je vec uradio slicna putovanja dao prijedloge kojim putevim ici, koje motele hotele koristiti ili cak ako ima dobrih kamp mjesta gdje se motori mogu ostavit na sigurno...listu neke obavezne opreme i tako slicno ono najosnovnije sto bi trebao znati prije puta...mada bi se uputio i na lutanje i snalazenje u toku puta i tko zna gdje bih zapravo zavrsio i koliko bih vremena i para utrosio, sklon sam takvom ponasanju i smatram da je tako mnogo zanimljivije jer je sve super i neizvjesno tako ako ima i takvih avanturista raspolozenih za ovo putovanje neka se jave, i vise su nego dobrodosli !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TNT- 0 Napisano Septembar 5, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Herceg Novi Prijavi odgovor kao problematičan kinroad kinez koji ne bih terao van srbije.. mada kao avanturista u dusi ko zna Vazan je duh ali taj bi te kinez izdao 99.9%, a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Septembar 6, 2009 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovo. Nije bas u prolece ali mozda ti odgovara. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=38517.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TNT- 0 Napisano Septembar 7, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Herceg Novi Prijavi odgovor kao problematičan Da kad sam se registrovao to je bilo prvo sto sam procitao, poprilicno je zanimiljivo ali sam takodje procitao dio u kojemu se naglasava da je kisna oprema obavezna radi dosta promjenljivog vremena na planinskom djelu, pa bi izbjegao tu opciju radi kinte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Septembar 7, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Da kad sam se registrovao to je bilo prvo sto sam procitao, poprilicno je zanimiljivo ali sam takodje procitao dio u kojemu se naglasava da je kisna oprema obavezna radi dosta promjenljivog vremena na planinskom djelu, pa bi izbjegao tu opciju radi kinte Pa kisna oprema ti je tu najmanja stavka...A i svako svuda poneses kisno odelo, sta da te uhvati pljusak negde usput, bilo gde da krenes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TNT- 0 Napisano Septembar 7, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Herceg Novi Prijavi odgovor kao problematičan Da kad sam se registrovao to je bilo prvo sto sam procitao, poprilicno je zanimiljivo ali sam takodje procitao dio u kojemu se naglasava da je kisna oprema obavezna radi dosta promjenljivog vremena na planinskom djelu, pa bi izbjegao tu opciju radi kinte Pa kisna oprema ti je tu najmanja stavka...A i svako svuda poneses kisno odelo, sta da te uhvati pljusak negde usput, bilo gde da krenes? Nisi me dobro razumio, ja nemam kisnu opremu, i necu imat para za kupovinu navedenog...u proljece idem jer ce tad bit dosta suncanih dana i otic cu u period kad vrijeme bude najstabilnije...imam podosta iskustva s voznjom po kisi i velikoj hladnoci bez adekvatne opreme i posto tacno znam sta se sve moze dogoditi nemogu sebi dopustit taj propust da mi pokvari tj okonca planirano putovanje (prije svega mislim na zdravlje, jer voznja se moze prilagodit ali mokro i natopljeno tjelo ne) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 7, 2009 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Izvini druze, ne bih da te demoralisem, ali ako nemas para za kisnu opremu kako uopste razmisljas o putovanju u Spaniju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TNT- 0 Napisano Septembar 7, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Herceg Novi Prijavi odgovor kao problematičan pa sto da ti kazem lovit cu dobro vrijeme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TNT- 0 Napisano Septembar 7, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Herceg Novi Prijavi odgovor kao problematičan a radi troskova prije da cu za Grcku, pa bitno mi je putovanje a ne ocu li jest po restoranima ili grijat supu na plin, ili cu spavat svaki dan po hotelima ili vanka u vreci za spavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 7, 2009 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovde je neka zabuna u pitanju, sta ti podrazumevas pod kisnom opremom?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TNT- 0 Napisano Septembar 7, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Herceg Novi Prijavi odgovor kao problematičan Ma mislio sam na kisno odjelo, gumene cizme, rukavice za kisu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 7, 2009 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa to kosta 20 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TNT- 0 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Herceg Novi Prijavi odgovor kao problematičan Da naravno, a ti daj taj trenutni motor u kompezaciju za Africu Twin i jos trazi da ti doplate 1000e ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Septembar 8, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan pa to kosta 20 evra I manje. Dvodelno pecaroško ili odelo za prskanje voća ti je 10ak eura.Na ruke turi gumene rukavice za "baba sere" a na noge kese za đubre i zamotaj ih selotejpom i bog da te vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sledece prolece planiram da se vozam bar do Alpa, ako finansije dozvole, bice tu i vise voznji. Ali daleko je sledeca godina, baba Vanga je prognozirala 3 sv. rat , a nama tad vize ukidaju, tako da me i nebi cudilo... ;D ;D ;D Oroku, ako te put navede u Tirol, javi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Septembar 15, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Ako me navede svakako cu se javiti, mada, ako me sledece godine ne zovu u vojsku, najradije bi sa forumasima za Rumuniju, tako da Alpe ostavljam za neki drugi put. Ima vremena, mozda i stignem do Alpa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
W.B.A 0 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sledece godine idem u Bugarsku a ako nadjem saputnika i do Grcke!polovinom Jula pa ako neko bude zainteresovan za forumsko putovanje neka se javi!Poz svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo mene, samo da pazarim transalp ili afriku Hoces da ti ja prodam Africu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 26, 2009 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...