RaS 1754 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Može i ceo agregat, (125 ili 250) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Septembar 4, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Е мој ти, а лепо смо ти причали... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ma opušteno iksele, motor mi radi , ne skidam se ... ko dete s trešnje Nije ništa hitno, samo nema miran rad u srednjim obrtajima, a ja bih voleo da samo šapuće, to je i bila ideja kad sam kupovao ... Planiram da ga sredim tip top, jer želim da se družimo još dugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ma opušteno iksele, motor mi radi , ne skidam se ... ko dete s trešnje Nije ništa hitno, samo nema miran rad u srednjim obrtajima, a ja bih voleo da samo šapuće, to je i bila ideja kad sam kupovao ... Planiram da ga sredim tip top, jer želim da se družimo još dugo Neznam šta mi je trebalo da ovo kažem ... za 4 dana se pokvario ... Al nije glava, nego ovo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Septembar 15, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Види овде само да л' је компатибилно... Ако није, правац неки електричар који намотава роторе... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje ,pošto vidim da si onlajn iksele ... Akumulator imam, al star je koliko i motor ... da li je to mogao da bude razlog šno je ovo gonce pregorelo ? Tj. da li da kupujem akumulator kad ovo sredim ... Mislim, nije da mi nešto treba ;D , radi(la) je i bez njega ,al' ne bih ponovo da prolazim kroz ovo nemanje motora ... ide jesen, slika mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Septembar 15, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Иксели ти раде и без акомулатора не верујем да је то разлог твоје несреће... шит хепенс... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 12, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Pošto vidim da ovaj podforum posećuje dosta ljudi ... da pitam za mišljenje ... Koliko bi od prilike mogla da košta ovakva polovna glava ? Zvao sam na par mesta, dobio par ponuda ... ali mi se čini da su cene malo nerealne ... Za te pare koje mi traže ovde za glavu može čovek da mi doveze kompletan agregat Ja sam našao jednu na ebay.de za 40 eura , da je ovde ne bih razmišljao, ali nije ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Octobar 12, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Купуј ту, шта ћеш друго, нек ти неко донесе, није скупо... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 12, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Otišla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Evo da nastavim ovaj svoj monolog Našo sam drugu, ovaj put kompletnu, za 50 dolara ... ali je sa motora iz '84 ... Jel' zna neko da l' pasuje ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...