darko dav 710 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem pomenuti motor,bitno mi je da je mono viljuska,odnosno mladji od 1990god.Ponude na pp,ili na 06031149494,darko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poglesio si broj... 4 na kraju ti je višak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan ili na 06031149494,darko mozda je ova nula visak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan 0603114949 je darkov broj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moja greska,broj je 060 311 49 49 Hvala,Laki brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan znaci prodao si tvoju belu hondu vfr :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Septembar 5, 2009 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan I plavo-belu Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 6, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima,ali posebno bi se zahvalio Lakiju,jer me je uputio na odlican motor,kojeg sam juce kupio.Hondica je 93god,i prede kao mace,zaista,zaista odlican motor.Samo je juce presao 380km u jednom pravcu,lula-Svilajnac-Valjevo,i jutros jos nekih 130km od Valjeva Srecan sam kao malo dete ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan NEKA JE SA SRECOM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Super da si ga kupio. Stvarno lep primerak, nema šta, a terminjoni grmi li grmi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Nazdravlje! A slika? Nego, koja je prednost novijeg VFR-a u odnosu na stariji (ili koja je prednost mono viljuske)? Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Darko-kada ce da se zalije nova VFR-ka?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 7, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ubacio sam i neku fotku kako mahina izgleda,i kako planiram da je odradim http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40758.msg613905#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Septembar 7, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan Opet vfr... Sad sam se setio, ti si onaj sto me je spasao jednom na putu izmedju markovca i svilajnca kad mi je crkla bombina na bmw r25... Javi se z onaj prsluk, poklonicu ti ga ako ti odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...