VojaGSXF 0 Napisano Septembar 3, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Majstori koliko bi izaslo menjanje semeringa na vilama za GSXF 600, 99 godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Septembar 3, 2009 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitetni semerinzi , Motul fork oil i rad 50 evrica ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Septembar 3, 2009 Zainteresovan, 469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Ja radio sam, semerinzi 2300 kinti, fork ulje 1000 kinti, malo se zamastis i to je sve. Ali za 50 Djunti europskih pustio bih drugog da se masti... Isprljao sam sve sto sam na sebi imao, zena htela da me ubije, zamastio sam radni sto, prvi put sam radio i svaki sledeci put ce lakse ici, ali do sledeceg puta......... Plati majstora. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Mr.Racer: stvarno povoljno... Ti radiš ili..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Septembar 4, 2009 Integrisan, 13053 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja radio, nije strasno ali za 50E se nebih drndao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Septembar 4, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto menjao sam...na prvom stapu zamenio za sat vremena : na drugom za 15-tak minuta ;D ;D 50 evrica u kafani bih sprasio... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan 50e y zavisnosti da stapovi nemaju riseve,ukoliko ih ima potrebno ih je ispolirati da ne bi posle 1000km opet pustili to je jos 10-15e i onda si miran dug period Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi se maltretirao, kad bih mogao da nadjem semeringe nedje u beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto sam radio, nije neka umetnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VojaGSXF 0 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jel zna neko gde mogu da kupim semeringe u BG ili NSu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Septembar 4, 2009 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan A jel zna neko gde mogu da kupim semeringe u BG ili NSu? Pitaj Beru sa foruma, meni je on nabavio originalne, jesu malo skuplji ali valjaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Septembar 4, 2009 Integrisan, 13053 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari covek je rekao "kvalitetni semerinzi, ulje i rad" za 50 evra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Drugari covek je rekao "kvalitetni semerinzi, ulje i rad" za 50 evra! Jeste povoljno, ali ja za citav dan nemogu zaradit tih 10-15eura razlike, a citav dan mi je vise nego dovoljan da sredim viljuske. Jes maltretiranje, al kad se nema, nema se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan da se nadovezem na temu.drugaru na suzuki gsx 550ef(moj bivsi motor) je ostecen jedan stap.tj prethodni majsstor je verovatno pokusao da izvadi semerig ukucavanjem nekog ostrog alata ostetio stap.kada sam menjao pokucao sam da malo zagladim taj ris ali je i dalje dubok.dali se tu moze nesto uraditi?posto ne verujem da mogu naci drugi stap Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan @Mr.Racer: stvarno povoljno... Ti radiš ili..? [/q uote] Ja radim ( vec malo duzi niz godina ) ,pa imam solidnu nabavku delova i potrosnog materijala , a ovo je rutinski posao ( valjda smo ih ove godine zamenili 20 -tak pari ,stigli novi klinci pa se uce tockarenju , pa dok se ne nauce boze moj ) pa se uklapamo na ovu cenu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Septembar 5, 2009 Integrisan, 13053 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kapiram, sta je dzabe nije skupo. Onda bih predlozio svima koj ce sami ovim da se bave, ako nemaju radionicu, da celu stvar obavr u kupatilu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Septembar 5, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan u zavisnosti od dubine risa stap moze da se ispolira i sredi (ne poliranje pastama za kola i slicnim stvarima,nosi se na strug i postoje specijalne paste i gluposti za to,ne znam imena jer ne bavim se tim,ja ih odnesem,sacekam sat vremena,tam 10-15e zavisi i to je to ali vise ne postoji sansa da procuri dok opet ne dodje do mehanickih ostecenja,prasina i slicno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan trebam da narucim semerige za viljusku na mojoj hondi ali ne mogu da nadjem u loisu za moj model pc31,ima za pc25 i pc 35 na jednoj je precnik stapa 41 na drugoj 43 a motor mi trenutno nije tu da izmerim,moze li mi neko reci precnik stapa ili oznaku semeriga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Septembar 14, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan trebam da narucim semerige za viljusku na mojoj hondi ali ne mogu da nadjem u loisu za moj model pc31,ima za pc25 i pc 35 na jednoj je precnik stapa 41 na drugoj 43 a motor mi trenutno nije tu da izmerim,moze li mi neko reci precnik stapa ili oznaku semeriga Ima li neki VIDEO tutorial kako se menjanju semeninzi i ullje u stapovima??? i koje ulje preporucujete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ima dosta videa na youtube na tu temu a ulja imaju originalna, mada se moze koristiti i hidraulicno ulje ili atf ulje za automatske menjace,ja koristim i nemam problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...