Jump to content

Moto Zajednica

Airbrush, farbanje - Braco Bjeljina

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 183 postova

Bravo Braco!

Sara je ispala bas kako treba, i za grb alal` vera. Ima detalja sitnih ko goblen kad heklas!

potroših nekoliko dana na rezervaru-za probu-na kraju sam ga zbrzio bilo mi više mrsko da se zadržavam više i dangubim-a niko ne plaća,te ga lakujem a da nisam popravio one male sitne propuste koji odnose dosta vremena....ma znaš kako je hebeno to raditi-ledja me bole još...šta ima kod tebe...neki novi radova ?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Braco tebi treba dati nobelovu nagradu za majstorstvo,a i za strpljenje.

Ako nije tajna koliko kosta ova zastava i grb na viziru od kawe.

Jos nesto jel na onoj slici gde poliras rezervoar od kawe,jer ono neka mala polirka ili obicna brusilica(da znam moze li sa njom,posto sam planirao ja neke stvarcice da poliram brusilicom ali da stavim pre nje potenciomer da je usporim),

Pozz.

Braco tebi treba dati nobelovu nagradu za majstorstvo,a i za strpljenje.

Ako nije tajna koliko kosta ova zastava i grb na viziru od kawe.

Jos nesto jel na onoj slici gde poliras rezervoar od kawe,jer ono neka mala polirka ili obicna brusilica(da znam moze li sa njom,posto sam planirao ja neke stvarcice da poliram brusilicom ali da stavim pre nje potenciomer da je usporim),

Pozz.

hvala...vizir bi bio oko  50e da se ofarba ovako-ne jeftinije. Ova druga verzija sa plaštom bi bila mnogo skuplja...polirka obična jeftina  brusilica od 20e sa potenciometrom (takva originalna za poliranje -spora do  2000  obrtaja  je više od 200e)....radi posao sasvim dobro ;D

• U prolazu, 2 postova

Svaka ti cast MAJSTORE! Gledam i ne verujem svojim ocima. Bas sam pre jedno desetak dana prodao viraga 125 jel sam uzeo Suzuki gs500f, kako bi mu dobro stajala trobojka ali sta da se radi.....

Samo tako nastavi,bravo.....

Kada usporis brusilicu, usporis joj i hladjenje. Za sitne delove od motora je OK. Ja sam moju ubio kada sam se zaleteo na auto.

u pravu si-ali za sitne delove može.još mi se svidja sto mogu da je usporim pritiskom ,pa joj tako regulišem obrtaje-gušenjem ;D    a to nema šanse sa pravom polirkom

Midnight black-tako se zove ova crna boja bez perle...kad se dobro ispolira bude kao ogledalo...još ako se debeloslojno lakuje npr 4 puta sa šmirglanjem medju slojevima ...kofer Givi  preradjen za  ČOPERA

post-8315-12879081009825_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja