Konja! 1 Napisano Septembar 3, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan prednja guma, u dobrom stanju. cena 1500 dinara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1908 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan sta prednja guma jel moze na moj auto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Septembar 3, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate Jefto procitaj lepo naslov i tekst i uklavirices. Odg: Prodajem prednju gumu michelin pilot, prednja guma, u dobrom stanju. cena 1500 dinara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1908 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moj auto nosi 185/60 H 14 jel moze Ne ponasaj se ko nik Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Septembar 3, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze na tvoj auto. Ovo je guma za motor. Slika gume i tacna dimeznija malo posle. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1908 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci za motor bice i dimenzije sto odma nekazes da se ne dopisujemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Septembar 3, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan i Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Septembar 3, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan dimenzije??????? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Septembar 3, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan uhhh. 120/70/17 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Septembar 3, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan meni bi odgovarala,jel koliko istrošena,da je ne uzimam za 500 km? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Septembar 3, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Guma je u sasvim ok stanju. Moze da se tera jos dosta. Ja sam uzeo nove, tako da mi ova stoji bezveze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Septembar 4, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan LOCKot! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...