Jezda 24 Napisano Septembar 3, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pišem za drugara koji ima Hondu xr650r i crkla mu je sijalica koju ne može nigde da nađe. Evo je iz više uglova,pa ko može da pomogne,nek javi. Hvala unapred! http://yfrog.com/3qdscn4326aj http://yfrog.com/3qdscn4323kjx Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to sijalica prednjeg fara, ne mozes je ni naci ngde jer se kupuje zajedno sa plasticnim farom.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 3, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Lako se vadi,pa ne mogu da poverujem da se zajedno sa farom mora kupiti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 3, 2009 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moze i samo sijalica, preko kosta 4.66$ http://honda.streits.com/fiche_section_detail.asp?section=192300&category=MOTORCYCLES&make=HONDA&year=2000&fveh=4336 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 2880 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze taj prsten da se skine i stavi na drugu sijalicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 3, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da moze da se skine,iz jednog je dela. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da moze da se skine,iz jednog je dela. Ipak je IMA , samo je malo poskupa a i treba je naruciti..... Onda ti je najbolje da promenis grlo, samo pazi da sijalica ne budeji JACA od 35W da ti ne izgore namotaji..... Inace prvi put cujem da je ta sijalica izgorela, non stop radi i ima samo kratko..... imao sam 650 R 2000 god, ODLICAN MOTOR!!!!!! pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moze i samo sijalica, preko kosta 4.66$ http://honda.streits.com/fiche_section_detail.asp?section=192300&category=MOTORCYCLES&make=HONDA&year=2000&fveh=4336 ta nema šešir Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas trazio ovakvu sijalicu,i nigde nisam mogao da je nadjem,meni je trebala od 6 V al nije postojala ni od 12 nikakva. Na kraju sam na taj skuter nabuzdio ceo obican far napred ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 3, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas trazio ovakvu sijalicu,i nigde nisam mogao da je nadjem,meni je trebala od 6 V al nije postojala ni od 12 nikakva. Na kraju sam na taj skuter nabuzdio ceo obican far napred ;D ista kao ova gore samo 6 volti? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 3, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre ljudi da promenim grlo? Ne zanima me budzevina nikakva,nego samo original varijanta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne radi se o budzevini vec o preradi NA drugo grlo kojim si u prilici da koristis nabavljivije sijalice a opet iste snage. prepravku radis jednom a posle koristis to lakom nabavkom sijlica ako potreba. ovako, originalana sijalica je brzo ali skupo resenje (naravno pod uslovom da nadjes istu). u slucaju da novii far u startu koristi drugo grlo i nabavljiviju sijalicu, bolje ga je promeniti celog. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan budzevina=prerada,nije sija nego vrat,ama ima li negde da se kupi original? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas trazio ovakvu sijalicu,i nigde nisam mogao da je nadjem,meni je trebala od 6 V al nije postojala ni od 12 nikakva. Na kraju sam na taj skuter nabuzdio ceo obican far napred ;D ista kao ova gore samo 6 volti? Potpuno ista. Ja bi prepravio far za neke univerzalnije sijalice. Ovaj moj je neko kinesko govno,pa nisam hteo da se zezam sa nim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam problem sa sijalicom.Meni treba sijalica za migavac,izgleda kao one sijalice od 5 w,sa malim obicnim grlom ali je od 21 w i halogena je! Valjda se zove H 21. Gde da nabavim takvu sijalicu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Našao u USA,uskoro stiže. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 12, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije lose. samo mesec ipo dana bez sijalice zarad tvrdoglavosti. al tvoj izbor, naravno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ne tvrdoglavosti,nego zbog originalnosti. Uvek postoji i alternativni prevoz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malverde 2 Napisano Octobar 12, 2009 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima sam istu taku sijlcu na street figtu i crkla je. uzo sam original H4 i ubacio je u far, a oblepio LOCK TITE lepkom. drzala je svo vreme dok je bila kod mene i kad sam proda motor i dalje je ostala i jos uvek se vozi cojek sa tom sijalicom, vidjeli smo se nedavno. i taj sesir se skida. nije zavaren skida se. ja sam skinuo isti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...