Dzigorius 134 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu al ste ga zakomplikovali nemogu da verujem....nevidim cemu takve prepravke i budz resenja kad pase sta god hoces od svih Tomosovih motora ali sve........najbolje je da si stavio sve sa BTa a mozes i sa automatika najobicniju da stavis ( ali jbg. 6V ) ali nastelovane platine i dobre vrte odlicno...ali ipak je tiristor tiristor....... Voleo bi da mi neko kaze sta je to regulator ugla u tvom slucaju..........mislim znam ja da na motoru kako rastu obrtaji njemu prija i raniji ugao palenja.......ali kako cete vi to da resite na ovom slucaju?????? Nista ja gledam vas rad i volim nemoguce misije a inace vozio sam sve Tomose Automatik, Apn, cevasti E90...BT sa masinom od E90 i tako svasta sam budzio a i video druge budzeve...pa aj da vidim taj vas budz Imate veliki pozdrav od mene..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano April 30, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan radi malo je zbudzeno ali fercera hvala bogdanu i ostalima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...