Alex018 415 Napisano Avgust 29, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Veceras je bio , tj i dalje traje prvi moto susret u Svrljigu, mestu na 22km od Nisa prema Zajecaru. Malopre sam stigao i mogu da kazem da su utisci fenomenalni. Drustvo ok, policija tolerantna nikog ne dira. Sve najbolje organizatorima i da jos 1000god organizuju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 30, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se oglasim ;D. Sobzirom da je posecenost mogla da bude malo bolja odlicno sam se proveo. Solidna organizacija. Naj veci utisak su na mene ostavili stunt vozaci sa nekom zutocrnom trkalicom. @tattooyourmind Ti kojim motorom si dosao. Koliko sam upucen ti vizis Chalengera. Ni jedan nisam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Septembar 10, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan bio sam izmedju 20-22h, imao sam obaveze tog dana dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam otisao oko 20. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladensky 16 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 54 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: Suzuki Burgman AN400 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ej drugari , ja eto se javljam posle skoro 8 mes. Steta sto se nismo znali da popijemo koje pivo zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ej drugari , ja eto se javljam posle skoro 8 mes. Steta sto se nismo znali da popijemo koje pivo zajedno. Mozemo na sledecem skupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...