konjarnik 6 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan HORNET 2007 god,110 ks,kupljen u centru S,kilometraza 18000 km,servisna knjizica,crash protektor,kofer givi i veliki vetrobran. U izvanrednom stanju,spavao je ili u sobi ili u garazi .Ja placam registraciju za novog srecnog vlasnika(sad nije registrovan posto ne mogu da platim registraciju za njega i za kawasakija 1400gtr-sto je mnogo mnogo je).Cena 6500 eura.Tel 063 228 257.Beograd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TechnoBiker 0 Napisano Avgust 31, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena pod uslovom da sa ovog ne skaces kao Ninja!!! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan NISAM ZAINTERESOVAN ZA BILO KAKVU ZAMENU Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TechnoBiker 0 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ZAMENA SAMO ZA EVRE!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Septembar 1, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu... sto mi krivo sto nemam pare... Srecno sa prodajom, ili sacekaj da skupim lovu pa mi ga prodaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Septembar 1, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu... sto mi krivo sto nemam pare... Srecno sa prodajom, ili sacekaj da skupim lovu pa mi ga prodaj. K :Kako ide prodaja motora ove godine verovatno ces moci sa skupis milion evra pre nego sto ga ja prodam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su mi ponudili zamenu za ovaj motorino ali trenutno nisam zainteresovan za zamenu,mada nikad se ne zna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro ce HONDA biti prebacena i izlozena u prodajnom salonu KIMKA-Technodrom doo Bulevar Kralja Aleksandra,Beograd.Mocice da se vidi od 10h-18h. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...