Jump to content

Moto Zajednica

udes motora i auta su

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 327 postova

posto radim sada i pisem sa posla sve se desilo pre 10 min znaci oko 10.30h...brat otisao na teren da odnese robu i javi mi da je  video udes motora u blizini i ja sednem u auto odmah posto je blizu i odem da vidim...kako dolazim vec stigla policija i hitna...prvo sto sam gledao gde vozac motora...vidim ga pitam st ai kako lik sreca samo izuljan malo ima krvi od zuljana i malo se rasekao po nogama...imao je kacigu i bio je bermude i patike inace covek je mozda oko 35 i vise ...vozio je derbi sendu supermoto 49-100ccm tako jer sam i ja imao isti...  isao je glavnim putem i izasao iz sporedne jugic crveni i on je kocio ali je udario ...pitam zenu posto znam to mi je dve ulice i znam kako s evozi kaze ona,, joooj nisam uspela da dam gas d amu pobegnem,,e sad ne znam koliko je ovaj isao ...motor samo malo izuljam ali kontam ok ...pukao je retrovizor i malo plastike...a auto kad sam video nisam verovao...rata suvozaca itisla izletelo staklo suvozaca sve unutra ...od udarca su pukla i stakla vozaca i staklo iza vozaca...znaci sva sreca i drago mi je da je vozac motora ostao samo sa manjim povredama od ogrebotina i zuljanja...kacika je video sam vizir da j epukao i da je ozuljana...slikao sam smao ne znam kako da stavim slike ne mogu naci kablo od mobilnog ako nadjem stavicu...jos jednom cuvajte se svi pogotovo tako gde je glavni put sa dosta sporednih ulica...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Auh!

Da li se zna ko je vozio motor?

35 god... znam čoveka 100% !

Uhhhh.... "crveni yugo"... grrrrrrrrr

Čuvajte se, ljudi...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja