drugsef 137 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan reci mi kada planiras da dolazis da se vidimo i da odemo zajedno. Ja mislim da sam video dosta stvari ali ne mogu da rastumacim sta je od falkonca a sta od v35 a sta od fapa jer i od toga ima stvari u istom sanduku. znamda sam video i uljnu pumpu ali samo onaj koji je rasturao moze da je prepozna ali izduvi su extra. Nasao sam garnituru za repariranje kocnica brembo original samo ne znam za koliko kljesta je jer ima dve i dve gumice i dva nova srafa verovatno za jedna jer se srafe sa dva srafa moracu da uzmem jos dva kompleta ako nadjem. Ako hoces da ti uzmem nesto sitno javi mi jer nemam bas mnogo novca ako uzmem izduve, ali za nesto sitno ce imati. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 1, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari, vidim da je tema poprimila sire razmere od zapocete sto i nije lose a svodi se na sredjivanje nasih ljubimaca. Kad smo vec krenuli da razmenjujemo iskustva i uputstva kacite i telefone ljudi koji imaju delove pa da u potpunosti zatvorimo krug. Svaka informacija je dobro dosla. e sad: Ja i Milan "HILL" smo poceli da se raspitujemo i malo bakcemo oko beskontaktnog paljenja za V35 tj V35 NTX. Pronasli smo neke bobine sa integrisanom elektronikom pa ko ima bilo kakvog iskustva neka se obrati. Bas danas idemo da rasturamo jednog guzzija koji verovali ili ne ima sve od zastavinog programa na sebi, pocev od bobina preko paljenja pa sve do karburatora od keca. O DAAAA OD KECA RODJACI A KAKO VIDECETE, okacicu fotke. pozzdrav taj guzzi je verovatno plave boje sa karbom od keca,ili je bar bio,lik sa novog bgd a,ga je pre par godina ugradio ,a bio je jedan i trule visnje boje,,pazi,nije lose projektovati tako nesto,jedino sto se smesa zbog udaljenosti karburatora nece lepo grejati,mada 1 karb 2 cilindra,,,ravnomerniji rad,doduse verovatno da i slabije ide,al 2 doba retko kad zajedno.... a sto se tice beskontaktnog paljenja,na v75 kog sam skoro radio,mesto za platine je prazno,ima elektroniku a citac tacke za paljenje mu je na zamajcu,to jest okidac na zamajcu a citac se srafi na menjacu,i od fijata je,tako je kod njega,ali imas josku pa kontaktiraj njega, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Jooj Rade ne znam sta da ti kazem kada bih cepnuo dole. Mozda je najbolje da ti posaljem lovu pa da mi ti kupis te izduve kada bude isao dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Jeste plavi i sa nbgd, to je taj. On je, sto se paljenja tice stavljao komutatore od Zastave ali posto je na mestu paljenja sve pocupano nisam provalio kako je vezano. Nasao sam neke seme za pravljenje pa cu videti ali u svakom slucaju bih kontaktirao josku. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Juce ja prolazio kroz PN i svratim na otpad,izduva ima jos uvek par komada ali se roba prodaje,neko kupio onog Falkonca za 500 eura,nema vise ni prednje viljuske i jos nekih delova za Falkonca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Novembar 3, 2009 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Pa moracu onda da reagujem cim primim platu oko tih izduva. I da vidim ima li jos sta od interesantnih delova. evo slike za radeta to je ono beskontaktno za 1500din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...