CIPURA 215 Napisano Avgust 28, 2009 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan SAUCESCE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2619 Napisano Avgust 29, 2009 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Avgust 29, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće,neka mu je laka zemlja.Taj drum Šabac-Valjevo sam prošao stotinama puta i poznajem svaki metar,a deo kod Male Vranjske je opasan zato što je relativno prav i ravan,a širok,pa se mogu razvijati velike brzine,a prolazi kroz gusto naseljeno mesto,gde svaki čas neko vrši uključenje ili isključenje,ima dosta poljoprivrednih vozila,a dešava se i da deca pretrčavaju. Zato izbegavam da vozim brže od 50 km na sat,na nekim delovima puta i to je mnogo.Uvek treba očekivati pijane i lude u saobraćaju,nažalost,to je naša realnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Avgust 29, 2009 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Avgust 29, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 860 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan neka mu je laka crna zemlja!! moje iskreno saučešće!! (sad sam u totalnoj zbrci ??? jedan kaže auto mu presekao put a drugi da je usred neprilagodjene vožnje ON spao sa motora i poginuo a motor je nastavio sam udarati u aute ???) to spada u X-FILE Vozac vektre imao 2.62promila alkohola i da napomenem da je muzika bila pojacana do daske, zato nije ni cuo motor koji je vec zapoceo preticanje... Naravno da mi je zao coveka, ali ajde da konacno pocnemo da koristimo ovaj deo foruma. Smatrajte da je u svakom automobilu pijani vozac kome je pojacana muzika do daske. Saucesce :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
albert 0 Napisano Avgust 29, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Prekosavski Gejak Prijavi odgovor kao problematičan Ispratismo te danas na zadnje putovanje :'( Pokusasmo da tvojim najmilijima malo ublazimo bol al ne uspesmo, u svima nama su trazili tebe. ZBOGOM :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.igor 0 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Pecinci Motocikl: Yamaha R1 2003 DIODA Prijavi odgovor kao problematičan SAUCESCE ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čein 3 Napisano Avgust 31, 2009 U prolazu, 27 postova Lokacija: sabac Motocikl: yamaha xj600n Prijavi odgovor kao problematičan Šokiran sam vešću o nesreći koja je zadesila ovog mladog čoveka koji je odrastao sa mojim sinovima, iskreno saučesšće mom drugu Aci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Laka ti zemlja druze, pocivaj u miru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 2, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad sam cuo za ovo... :'( :'( :'( Upoznao sam decka kada je dolazio kod mene da mu popravljam i farbam stranice za K6 a posle toga smo se vidjali i druzili cele sezone na skupovima gde smo se sretali i culi smo se telefonom s'vremena na vreme, bas smo se zgotivili... Bio je mnogo dobar decko, pre svega pun zivota i zajebancije, prosto ne mogu da verujem da ga vise nema... :'( :'( :'( Cak sam i vise puta cuo to BAT MOJ :'( :'( :'( Bogicu, pocivaj u miru i neka ti je vecna slava!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Octobar 2, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da napomenem da se sutra 3.10.2009 navrsava 40 dana od kako nas bat nije sa nama. Pomen ce se odavati na novom groblju u Sapcu u 12h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobaSabac 0 Napisano Octobar 3, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo, braco moja draga, jos jedna njegova slika, ovo mu je bio prvi motor, ja ga slikao, ovu sliku drzim i na telefonima i na kompjuteru, ne mogu da se pomirim da ga vise nema. Vidimo se danas na groblju u 12 sati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Octobar 3, 2009 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce no comment Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 8, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa pijanim vozacem auta? Jel u medjuvremenu otisao na neku robiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobaSabac 0 Napisano Octobar 10, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, sad se nesto muti, traze ponovno vestacenje motora, verovatno hoce da nameste da je nesto na motoru otkazalo, ali motora nema, tako da su se sjebali u racunici, sto je vestaceno, vestaceno, mogu samo onu stvar da vestace sad. U principu i nema neke vajde od njegove robije, samo da naseg Milorada ne ukaljaju, jer udes nije on napravio, prosao je hiljadu puta tim putem i tako bi i ovoga puta on otisao svojim putem da ga dzukela ne ubi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 11, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Vise nije ni bitno ko je kriv, naseg druga nema pa nema... :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zx10r 0 Napisano Octobar 11, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodje i 40 dana otkad nema naseg brata bogica al vecno cemo ga se secati ostao je u nasim srcima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Octobar 11, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tuzno je sve ovo sto se desava... Mnogo smo svi izgubili, naravno da necemo zaboraviti naseg druga . Nicim ga nemozemo vratiti al barem istinu ima da isteramo a istina je da on nije kriv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VP3046 0 Napisano Februar 12, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce. Bio sam sa njim u vojsci, Zemun pa Jakovo, jun1997-1998, VP3046. Jedan od onih na koje znas da mozes da se oslonis i da te nece odrukati. Ljudina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...