tep3a 1095 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam da ocistim garazu i tom prilikom nadjem neke stvari koje mi vise ni malo ne trebaju te sam rad da ih poklonim. Dakle: Vizir mali fabricki (ako se to moze nazvati vizirom) za Piaggio Beverly 200 Isto to samo za Apriliu Leonardo 125 iz 1998. I na kraju nesto sto nema veze sa motorima ali ajde mozda nekome zatreba Zadnji branik za Renault Clio 1996-97. god. Sve se to nalazi u Pancevu pa kome treba neka zove 064/888-4108 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Avgust 27, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni lično ništa od toga ne treba....ali svaka čast..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alleks 5 Napisano Avgust 27, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja bih rezervisao vizir za Beverlya, jes' da ga nemam jos uvek ali imam drugog Piaggio-a pa ce da posluzi. Hvala unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan OK ... nikad se ne zna mozda krenes od vizira pa .... ko zna shta bude posle Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Avgust 27, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Javicu ti jos, ali mislim da ce ti i taj branik otici... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2014 Napisano Avgust 28, 2009 Drug član, 970 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ne znam jel glupo al mom jako dobrom prijatelju koji nije na forumu bi jako posluzi vizir za njegovog leonarda... ako nije, prijavljijemo se...ako jeste - ok... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bulldragon 0 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ostalo nesto od tih vizira,ja sam iz Panceva,pa bih svratio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam gledao po garazi i sve je josh uvek tu, niko je preko noci nije pocistio . E sada poshto vidim da ima zainteresovanih voleo bi da poklonim nekome kome stvarno treba tj . ima ili gde to da iskoristi a ne da poklonjene delove komercijalizuje u zamenu za bezobraznu sumu novaca (bezobrazna kolichina piva ne spada u to ). Ja sam na poslu do 15 i 30 tako da posle tog vremena moze da se preuzima ako se i sa kim se dogovorim. Da bi bilo poshteno idemo redom po prijavljivanju bez ljutnje ostalih zainteresovanih: Alleks - vizir za bv200 rezervisao pa ako dodje u dogledno vreme cuvam (do nedelje) Zlig0r - vizir za prijateljovog Leonarda (za prijatelje nishta nije glupo uciniti) Raptors - Jedini si pitao za branik ;D bulldragon - komshija dajmo shansu provprijavljenima par dana pa ako se ne pojave lako cemo Pozdrav svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Avgust 28, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam mislio da pomognem i tebi i vozacu "klice", ali Clio je '99 godiste... :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema veze, bitno da je namera bila dobra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadijasid 16 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti dala ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne treba ni jedna da mi da, samo neka nosi nesto od delova i da ode zadovoljna od mene ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Avgust 30, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan meni lično ništa od toga ne treba....ali svaka čast..... Takodje,da je vise ljudi kao ti de bi nam bio kraj Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Avgust 30, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Takodje,da je vise ljudi kao ti de bi nam bio kraj Pozdrav Ne smem ni da pomislim gde bi nam bio kraj , mnogo sam bre tezak covek ;D Od svih plastika ostade samo branik za clia pa ako znate da bi to nekoga usrecilo .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1572 Napisano Avgust 30, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan pozdravljam sve ljude dobre volje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...