Jump to content

Moto Zajednica

da se zna "ADJ"

Recommended Posts

• Zainteresovan, 617 postova
  • Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650

Cestitam na postiugnutom! Tako i treba, mozda bi ti bilo lepse da si to uradio i dok je motor bio kod tebe. Usput, ADJ jos uvek posluje, sad kod Obrenovca na lageru imaju i indijske motore. Nisam jos uvek nista kupovao kod njih, a tek sad cu da razmislim dal da uopste ulazim tamo ponovo.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 186 postova
  • Motocikl: Honda crf300l rally

Koliko se ja secam tamo im je bio taj servis a za radnju u beogradu nisam siguran da li jos uvek radi.Moj iskren savet ti je da kod njih eventualno uzmes neki deo ako ti bude trebao ali ceo motor sa njihovom "garancijom" nikako.

Dok je motor bo kod mene oni su garanciju priznavali ali kako je motor dospeo u drugo vlasnistvo oni pomislili kako bi bilo lepo da predju tog decka i da mu kazu da sam se ja odrekao garancije.Sva sreca pa se on nije ustrucavao da me pozove i pita da li je to istina a onda ...

• šta bi ovo bilo, 303 postova
  • Motocikl: regal raptor

zanimljiva priča sa hepiendom...

ja sa mojim kinezom kupljenim kod arene nisam imao nikakvih problema sa garancijom i otklanjanjem neispravnosti u vreme garancije,primetih da serviser nije baš najstručniji ali uz malo strpljenja i kojom lepom reči sve je proteklo ok,čak i kada mi je istekla garancija za nekih 5-6 dana sve je sređeno i upisano pod garantni rok...eto da nekog i pohvalimo :D

• Drug član, 1245 postova

Radi i radnja u Beogradu, bio sam ja pre 2 nedelje i posteno se iznervirao. Trazio sam lancanike za moje sokocalo, odem tamo po preporuci, oni nemaju i to je ok. E sad, meni je hitan prednji lancanik, zadnji jos moze da tera. I ja kazem njima, da mi treba prednji hitno (naravno, poneo sam uzorke), a meni lik kaze, "imamo zadnji". Posle 10 ponavljanja da mi treba prednji, ja popustim i kazem da mi da taj zadnji da uporedim. E ovako, gospodin mi daje lancanik od 50 i nesto zuba, a moj je od 48! Zatim, je centralna rupa gde ide osovina veca u precniku za jedno 1.5cm!!! I kao slag na tortu, od 6 rupa za srafove, gadjaju se 4! I na sve to, meni covek ladno kaze, ma moze to da se namesti!!! I ja tu odlepim, i krenem da izlazim, onda me covek pozove i kao zadnji lancanik mozemo da napravimo, ali prednji ne. E sad, prednji ne mogu jer ima nutove koji nailaze na osovinu, ali zadnji mogu. U ja sta cu, ajde neka bude da naprave zadnji. Ja pitam kad mogu da ocekujem, kaze on za mesec dana?! Meni je to cudno bilo, veoma, al ajde. Zatim pitam koliko ce da kosta, kaze on da ne zna dok ne bude gotovo. Ja se na tu recenicu nasmejem i kazem da to ne dolazi u obzir jer je to kineski motor i necu da mi posle kazu to je toliko pljuni pare! Lepo mu kazem, da mogu da sacekam i mesec dana, ali da mi kaze bar okvirnu cenu, jer necu da placam nerealnu cenu. Tada se ubacio njegov kolega koji je rekao da ako vozis motor ne postoje realne i nerealne cene. Na kraju, su rekli da me zadnji lancanik izadje 50e. Naravno od poslovanja nije bilo nista!

Krajnje neljubazni, pokusavaju da ti podvale i veoma bezobrazni! Svaka preporuka, zaobidjite ih!

• Drug član, 1015 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900 RR

Bilo bi lepo kada bi mogli nekako da dodjemo do vlasnika i skrenemo mu paznju. Bilo bi bolje svima.

Meni je puko nosac za desni retrovizor na motoru zbog koga sam i pokrenuo ovu temu i kada sam dosao da ga zamenim oni su mi rekli da ga nemaju.Ja sam im skrenuo paznju da je to njihova zakonska obaveza da ako prodaju motore da moraju za njih da prodaju rezervne delove u narednih 10 god. na sta su me vrlo bezobrazno odjavili u varijanti zamisli decko da mi uvozimo sve te sitnice pa mi bi bankrotirali.Meni nije jasno kako im se to nije desilo mnogo ranije zbog ovakvog poslovanja.

Sto se tice gazde,mislim da mu to ne bi mnogo znacilo jer koliko sam upoznat to nije jedan covek nego vise ljudi u dilu.Tipa jedan drzi servis drugi prodaje motore treci drzi radnju sa delovima a ustvari niko nije direktno odgovoran kada dodje do problema.

• Svrati ponekad, 439 postova
  • Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f

Svećica za moj motor ngk dr8ea je kod njih 980 din....u masu ili u bilo kojoj drugoj radnji je 330-350 din dvaput sam proveravo da nije možda ta kod nji iridijumska ili neznam kakva.... i na kraju sam ih pozvao da im skrenem pažnju da su se nede zajebali,naravno vrlo bezobrazno su "prihvatili" moj prijateljski savet da su se negde preračunali,al zabole me takav način poslovanja brzo dovodi do katanca.A da nepričam o neljubaznosti tipa ja sam tu zbog njih a ne oni zbog mene..... ljudi su bogom dani za trgovinu šta ćeš?

Mala bara a puno krokodila al neznaju svi da plivaju neki to rade sa otvorenim ustima dok ne potonu.

Sve najgore o ovoj radnji :bljak:

Secate se grupe frenki koja ranije bila? Odatle su proistekle neverne bebe..

E, pa gazda je Frenki, takodje stari bajker..

jeste skuplji od drugih ali zato drzi svakojake sitnice koje samo on ima..

http://youtu.be/z2Rn6brIQbo

Nisam siguran,mislim da ga ja nisam sreo.U svakom slucaju ostatak ekipe ili ti zaposleni u toj firmi su katastrofa. :stabre:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja