acim 765 Napisano Januar 29, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan jedna linija je moja Jel misliš na kompletan izduv? Radi li to Robert? Znaci , prva prolecna voznja u Adu .. ko hoce mozemo zajedno .. Ako je prolećna, onda može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3244 Napisano Januar 29, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne odem pre proleca onda idemo zajedno, u slucau da ipak odem, prenecu ovde sta mi je rekao Robert. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Februar 2, 2010 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan jedna linija je moja Jel misliš na kompletan izduv? Radi li to Robert? Znaci , prva prolecna voznja u Adu .. ko hoce mozemo zajedno .. Ako je prolećna, onda može Pozz, Ne celu liniju , nema potrebe znaci samo par lonaca , kapiram da bi hexagonal 2/3 sa inox can/carbon cap chuchnuo nevidjeno ... Prve visibabe nosimo Robiju .. Nego da vidimo da razviju novi logo , svidja mi se pobednichki, pa da i to implementiramo .. Chekajte drugari da se digne ovaj Sneg , Ulje , gume , svecice , filtere .. sve sam zamenio .... Znachi ko zapeta pushka, samo da otopli , ochekujem sredina Marta da ce biti toplije pa mozemo da krenemo u komunikaciju sa Robijem a ko zna , pre toga mozemo zajedno mojim kolima kod njega chisto da vidimo sta , kako , damo neku kaparu pa uz prve Visibabe zapevamo na nove trube ... Sve mozemo da organizujemo .. Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3244 Napisano Februar 2, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam i mislio da kolima odem prvi put, pa ko je za, ajde da podelimo troskove i pravac Ada?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Februar 3, 2010 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam i mislio da kolima odem prvi put, pa ko je za, ajde da podelimo troskove i pravac Ada?! Chek da malo otopli , tamo je sad mnogo hladno ... a i klizavo ... a ima i snega ... za jedno mesec dana mozemo da se zaletimo .. Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...