vlada185 56 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan crko mi akulumator sto bi reko ciga. zna li neko koja je oznaka akumulatora za ovaj motor,tj. sta da trazim po radnjama,koja je okvirna cena i ima li ko kakvu preporuku za kupovinu u beogradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Procitaj na akumulatoru amperazu, i izmeri dimenzije, ako je tesan prostor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pishe na akumulatoru oznaka i amperaza , mislim da ide 7Ah e sad zavisi od kucishta cena je od 2500 do 4000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uz malo grunfovanja pasuje bilo koja gel baterija za UPSove, uglavnom su od 7ah... U Maksima Gorkog malo pre kruznog toka posle Kalenic pijace, sa desne strane ka gradu ima prodavnica elektrike raznorazne, oko 1700din... U Strahinjica Bana mislim 51, Triax, sve vrste baterija, mislim da je oko 10-12e ta od 7ah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...