Jump to content

Moto Zajednica

yamaha ttr600,1997god,1600e

Recommended Posts

• U prolazu, 72 postova

kao što naslov i kaže.....1997,1600 e.....korištena uglavnom za off road,sve je odlično od motora do ogibljenja kočnica.....jedino je malo ružan jer ga je predhodni vlasnik farbao četkom....uvežen u junu,u sredu ga registrujem(uračunato u cenu)....fale mu:migavci,sat,zadnje svetlo i suvozački fuzasteri

kupio ga da ga sredjujem,ali sam dobio ekstra ponudu za jedan drugi motor,pa mi fali para

tako da ga prodajem samo do nedelje,jer me taj drugi čeka samo do ponedeljka

po nekoj mojoj računici sa sve delovima potrebno uložiti 250-300e......farbanje,sat,svetla

započeo sam da ga šmirglam....poskidao plastike(ali ako treba ću ih vratim)

na njemu su odlične skoro nove(90%) cross gume,a dajem uz njega i dve putne isto odlične

tel 064/4510-696

samo ozbiljne ponude i samo do nedelje

sliku imam samo jednu pre nego što sam poskidao plastike.....ali je dobra rezolucija(može mnogo da se poveća....više se vidi)

http://cdn.bjbikers.com/images/imported/I5/9Roqg_tisa.jpg/

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 72 postova

hvala vam najlepše prijatelji....ali cilj ovog oglasa nije:"POGODI KOJI JE OVO MOTOR",.....već prodaja ovog motora,ja znam šta piše u saobraćajnoj,a vi ga zovite kako hoćete.....tako da bih molio da ukoliko je  neko  i dalje u nedoumici,neka otvori temu "KOJI JE OVO MOTOR".....

hvala

• U prolazu, 72 postova

Evo ja cu da se bakces da ga sredim ali moras malo da mi doplatis... Bar 10.000eur

Sorry!   

slušaj me prijatelju....nije lepo da se vredjamo.......a ko zna možda će i meni moj tata da kupi ktm-a....pa ću i ja da ismevam "sitan" svet.....

i kao što si i ti rekao.... sorry

• Svrati ponekad, 161 postova

Evo ja cu da se bakces da ga sredim ali moras malo da mi doplatis... Bar 10.000eur

Sorry!   

slušaj me prijatelju....nije lepo da se vredjamo.......a ko zna možda će i meni moj tata da kupi ktm-a....pa ću i ja da ismevam "sitan" svet.....

Svaka cast  ;D

• U prolazu, 74 postova

Sorry!   

Svaka cast  ;D

+1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja