dencse 0 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan kao što naslov i kaže.....1997,1600 e.....korištena uglavnom za off road,sve je odlično od motora do ogibljenja kočnica.....jedino je malo ružan jer ga je predhodni vlasnik farbao četkom....uvežen u junu,u sredu ga registrujem(uračunato u cenu)....fale mu:migavci,sat,zadnje svetlo i suvozački fuzasteri kupio ga da ga sredjujem,ali sam dobio ekstra ponudu za jedan drugi motor,pa mi fali para tako da ga prodajem samo do nedelje,jer me taj drugi čeka samo do ponedeljka po nekoj mojoj računici sa sve delovima potrebno uložiti 250-300e......farbanje,sat,svetla započeo sam da ga šmirglam....poskidao plastike(ali ako treba ću ih vratim) na njemu su odlične skoro nove(90%) cross gume,a dajem uz njega i dve putne isto odlične tel 064/4510-696 samo ozbiljne ponude i samo do nedelje sliku imam samo jednu pre nego što sam poskidao plastike.....ali je dobra rezolucija(može mnogo da se poveća....više se vidi) http://cdn.bjbikers.com/images/imported/I5/9Roqg_tisa.jpg/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 24, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan na slici je tt600 ttr se pravi od 1998 i ima drugaciji rezervoar, plastike i prednju viljusku. tt ima upsidedown, a ttr klasicnu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan na slici je tt600 ttr se pravi od 1998 i ima drugaciji rezervoar, plastike i prednju viljusku. tt ima upsidedown, a ttr klasicnu. http://www.bikepics.com/yamaha/tt600r/97/pics.asp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 24, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_tt_600_e_1996.php Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 24, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_tt_600_e_1997.php http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_tt_600_r_1998.php Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala što si me prosvetlio....evo sutra mu odmah okrećem viljušku....jesmo ok? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 24, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan tt ima bolju viljusku od kasnijeg modela, ne moras da okreces. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan http://www.autoevolution.com/mengine/yamaha-tt-600-r-1997-595.html#chars Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2431 Napisano Avgust 24, 2009 Andragog, 4998 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan IMA TTR i 95 god,a na Bikezu ima svakojakih nebuloza i gresaka.!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam najlepše prijatelji....ali cilj ovog oglasa nije:"POGODI KOJI JE OVO MOTOR",.....već prodaja ovog motora,ja znam šta piše u saobraćajnoj,a vi ga zovite kako hoćete.....tako da bih molio da ukoliko je neko i dalje u nedoumici,neka otvori temu "KOJI JE OVO MOTOR"..... hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Avgust 26, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan upravo registrovan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Avgust 28, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan motor više nije na prodaju(sad mi pare nisu hitne)....eventualno ukoliko neko baš voli da sredjuje....može adekvatna zamena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3084 Napisano Avgust 29, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja cu da se bakces da ga sredim ali moras malo da mi doplatis... Bar 10.000eur Sorry! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 29, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja cu da se bakces da ga sredim ali moras malo da mi doplatis... Bar 10.000eur Sorry! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja cu da se bakces da ga sredim ali moras malo da mi doplatis... Bar 10.000eur Sorry! slušaj me prijatelju....nije lepo da se vredjamo.......a ko zna možda će i meni moj tata da kupi ktm-a....pa ću i ja da ismevam "sitan" svet..... i kao što si i ti rekao.... sorry Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Avgust 30, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja cu da se bakces da ga sredim ali moras malo da mi doplatis... Bar 10.000eur Sorry! slušaj me prijatelju....nije lepo da se vredjamo.......a ko zna možda će i meni moj tata da kupi ktm-a....pa ću i ja da ismevam "sitan" svet..... i kao što si i ti rekao.... sorry Svaka cast ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marisol 4 Napisano Avgust 31, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja cu da se bakces da ga sredim ali moras malo da mi doplatis... Bar 10.000eur Sorry! slušaj me prijatelju....nije lepo da se vredjamo.......a ko zna možda će i meni moj tata da kupi ktm-a....pa ću i ja da ismevam "sitan" svet..... i kao što si i ti rekao.... sorry Svaka cast ;D +1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...