Jump to content

Moto Zajednica

''Burek'' na putu do posla!!!

Recommended Posts

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: BMW r25/2 ,Suzuki Intruder VS800

Jutrasnje licno lose iskustvo.

Sinoc u razgovoru sa zenom greskom navih sat ,u 06:00 ,umesto u 05:00h jer radno

vreme od mi pocinje od 06:00h ,smenski rad.

Posto sam se probudio 10-tak minuta pre zvonjave sata ,ko' supermen navukoh sve na

sebe ,potrpah tako pospan potrebne stvari u ranac ,sedoh na motor i gas ,kako bi mozda

i stigao ''na vreme'' na posao.U voznji mi pade na pamet ,''novcanik'',u kojem mi se nalaze

svi potrebni dokumenti i kartica sa kojom ulazimu firmu.Krenuh da prepipavam dzepic na

rancu ,u kojem inace drzim novcanik i za trenutak okrenuh glavu prema nazad ,(neznam sta mi bi),

valjda pospanost i nedovoljna koncentracija.Pogledah napred na put kojim godinama

idem na posao ,ali je tad bec bilo kasno da savladam krivinu.Uleteh u krivinu a posle krivine i u

jendek ,ja sam sto se kaze prosao bez ogrebitine a na motoru je iskrivljena pedala mejnaca sa

fuzasterom i odvaljen retrovizor.Ustah ,iscupah motor iz jendeka ,on jos bucka na leru ,pokupih

retrovizor a posto BMW R25 ima rucni polugu menjaca sa druge strane dokotrljah se do posla

odakle vam i pisem ovu dogodovstinu.

Sve ovo je moglo i mnogo gore da ispadne.TREBALO JE SAMO DA SE JAVIM TELEFONOM NA

POSAO DA CU OKASNITI NEKIH POLA SATA I NI PO' JADA ,pa da se mirno i opusteno spremim

i stignem na posao bezbedno.Nadam se da ce pouka iz ove price biti korisna ,treba na tudjim

greskama uciti.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: BMW r25/2 ,Suzuki Intruder VS800

Ma nije nam sa BMW-ima nista ,nego bi ja ovaj događaj dodao kao dopunu u NAJZLIJEVU

temu ,''SAVETI I ISKUSTVA'' ,kao dopunu pod nazivom ,''POZURI POLAKO'' ,bas kako je to

CAJA lepo rekla.

A sto se zena tice ,njih netreba dirat' ,one su ''zenstvene'' a muskarci su ,pravi ''muskarci''.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja