Juki 3 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Čerević Motocikl: BMW r25/2 ,Suzuki Intruder VS800 Prijavi odgovor kao problematičan Jutrasnje licno lose iskustvo. Sinoc u razgovoru sa zenom greskom navih sat ,u 06:00 ,umesto u 05:00h jer radno vreme od mi pocinje od 06:00h ,smenski rad. Posto sam se probudio 10-tak minuta pre zvonjave sata ,ko' supermen navukoh sve na sebe ,potrpah tako pospan potrebne stvari u ranac ,sedoh na motor i gas ,kako bi mozda i stigao ''na vreme'' na posao.U voznji mi pade na pamet ,''novcanik'',u kojem mi se nalaze svi potrebni dokumenti i kartica sa kojom ulazimu firmu.Krenuh da prepipavam dzepic na rancu ,u kojem inace drzim novcanik i za trenutak okrenuh glavu prema nazad ,(neznam sta mi bi), valjda pospanost i nedovoljna koncentracija.Pogledah napred na put kojim godinama idem na posao ,ali je tad bec bilo kasno da savladam krivinu.Uleteh u krivinu a posle krivine i u jendek ,ja sam sto se kaze prosao bez ogrebitine a na motoru je iskrivljena pedala mejnaca sa fuzasterom i odvaljen retrovizor.Ustah ,iscupah motor iz jendeka ,on jos bucka na leru ,pokupih retrovizor a posto BMW R25 ima rucni polugu menjaca sa druge strane dokotrljah se do posla odakle vam i pisem ovu dogodovstinu. Sve ovo je moglo i mnogo gore da ispadne.TREBALO JE SAMO DA SE JAVIM TELEFONOM NA POSAO DA CU OKASNITI NEKIH POLA SATA I NI PO' JADA ,pa da se mirno i opusteno spremim i stignem na posao bezbedno.Nadam se da ce pouka iz ove price biti korisna ,treba na tudjim greskama uciti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 4 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Meljak Prijavi odgovor kao problematičan Ja naucio. Prestacu da razgovaram sa zenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Avgust 23, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ja naucio. Prestacu da razgovaram sa zenom. E da vidimo i to čudo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Avgust 23, 2009 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Festina lente! - Zuri polako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, šta nam je sa ovim BMW ima, ja se tek sredio od pada , sad čitam tvoj post... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juki 3 Napisano Avgust 24, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Čerević Motocikl: BMW r25/2 ,Suzuki Intruder VS800 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije nam sa BMW-ima nista ,nego bi ja ovaj događaj dodao kao dopunu u NAJZLIJEVU temu ,''SAVETI I ISKUSTVA'' ,kao dopunu pod nazivom ,''POZURI POLAKO'' ,bas kako je to CAJA lepo rekla. A sto se zena tice ,njih netreba dirat' ,one su ''zenstvene'' a muskarci su ,pravi ''muskarci''. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Avgust 24, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja naucio. Prestacu da razgovaram sa zenom. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Avgust 24, 2009 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan bas kako je to CAJA lepo rekla. Mislis rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 24, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Nisi nam rekao, kako si svratio na burek... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Јапанци би рекли: "Буди најспорији кад највише журиш." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juki 3 Napisano Avgust 25, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Čerević Motocikl: BMW r25/2 ,Suzuki Intruder VS800 Prijavi odgovor kao problematičan Pardon CAJI ,da, da ,rekao. Burek je bio pored puta u kanalu ,i to sve sa betonskim rigolama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...