Mr.M 1 Napisano Avgust 22, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Želeo bih da kupim rukavice ali nemam pojma koje !Hteo bih vašu pomoć oko izbora!Imam par uslova:da ne budu skupe i da mi se ne znoje ruke u njima!Hvala svima!Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TibaV 0 Napisano Avgust 22, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan I da su izdržljive, zlu ne trebalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.M 1 Napisano Avgust 22, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan po mogućnosti da su od krokodilske kože! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.M 1 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozim kineski CF Moto V3.U pravu si neku letnju varijantu do 30 evrića. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj u fiva doo imalo je dosta modela...uklopices se u cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Avgust 23, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan A možeš i ove.Ja sam prezadovoljna.Koštaju 3.330-kupljene u Xtremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.M 1 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na preporukama!Pronjuškaću još malo po N.Sadu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 23, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan A možeš i ove.Ja sam prezadovoljna.Koštaju 3.330-kupljene u Xtremu. Nerealna cena :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam sebi uzeo alpinastar sp-x jesu dobre ali kostaju i ne zalim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano Avgust 23, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Poslah ti PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Avgust 30, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi kupio rukavice idi do prodavnice pegaz-moto u NS.Imali su strasne rukavice na velikom poustu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Avgust 31, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A možeš i ove.Ja sam prezadovoljna.Koštaju 3.330-kupljene u Xtremu. Koliko para? I gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Septembar 1, 2009 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan A možeš i ove.Ja sam prezadovoljna.Koštaju 3.330-kupljene u Xtremu. Koliko para? I gde? 3.300 kostaju.... kupljene su u Xtremu...... pise iznad slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 1, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pogresan citat. Mislio sam na ove druge! ja sam sebi uzeo alpinastar sp-x jesu dobre ali kostaju i ne zalim Dakle,isto pitanje: Koliko su i gde su kupljene? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Septembar 1, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo octane s moto u extremu , platio 80 evra i prezadovoljan sam . Preporucujem svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 1, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo octane s moto u extremu , platio 80 evra i prezadovoljan sam . Preporucujem svima. Koji je materijal? I meni se svidjaju te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Septembar 1, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam s edosta dvoumio izmedju tih i sp-x i na kraju uzeo sp-x jer imaju i karbon i na prstima i vise ojacanja ali zato te su leti bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markovisacki 1319 Napisano Septembar 1, 2009 Marko, 226 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Kwaka ZX-9R, GPz810 unitrak Prijavi odgovor kao problematičan Hein Gericke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...