Jump to content

Moto Zajednica

DARK - Big thanks for Your help in Srbija !!!

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Hi Miljan,

one more: thanks for Your help in Srbija. We just finished our trip, doing 4000 km in two weeks.

10 countries  - Slovakja, Hungary, Srbija, Bosnia&Hercegovina, Montenegro, Croatia, Slovenia, Austria, Czech, Polska.

Next year we are going to go to Nord Cap(8000 km) or we will do bigger trip: 32000 km in few months, round the world.

Take care and see on the way.... maybe we will do trip together.. keep in touch.

ps. some photos for You - on priv.

Michal (Poland)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12449 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Miljan lagano postaje legenda :D...i meni je pre nedelju-dve pomogao da nađem prenoćište u Vrnjačkoj Banji kada ga nigde nas četvoro nismo mogli naći!

Bravo druže i još jednom hvala! ;)

• Zainteresovan, 904 postova
  • Motocikl: SUZUKI V- STROM

Michal i Pawel su pravi bajkeri!Sreo sam ih kod one obilaznice kod Pozege koja se radi pola godine pa su se ljudi zbunili.Ponudio sam da predvodim put jer su iz Guce krenuli u Bosnu.Svratili su do Zlatibora,ponudio ih slatkisima iz torbe(samo to sam imao).Oni su otisli da razgledaju i rekao sam da cu ih sacekati gde smo parkirali motore da se pozdravimo pa oni idu put Bosne.JA se nesto uzvrteo,njih nema pa sam posao da vidim sta se desava u kampu.Zadrzao sam zaista dosta ali kada sam se vratio,zatekao sam ih u punoj opremi kako sede mirni na motorima i cekaju me.Dobri su ljudi i jako fini.Izmenjasmo email adrese i oni su se javili.Cak sam im dao BJbikers sajt i oni me nadjose i ovde.Malo su me iznenadili kada su mina email poslali fotke sa putovanja i posle i link ka ovom sajtu ,gde su postavilii temu. :)

post-3824-12879046832932_thumb.jpg

Hi Miljan,

one more: thanks for Your help in Srbija. We just finished our trip, doing 4000 km in two weeks.

10 countries  - Slovakja, Hungary, Srbija, Bosnia&Hercegovina, Montenegro, Croatia, Slovenia, Austria, Czech, Polska.

Next year we are going to go to Nord Cap(8000 km) or we will do bigger trip: 32000 km in few months, round the world.

Take care and see on the way.... maybe we will do trip together.. keep in touch.

ps. some photos for You - on priv.

Michal (Poland)

Well done guys!!....Thx for pix and good you made it back home safe and happy.Wellcome to our forum.You have nice section of forum :http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&board=65.0

Its about travel and as i know you understand Serbial a little bit...so chek it out....

All the best from Miljan!!!

PS.Arakis//////Pa gde si prijatelju?////Ako dolazis sledeci vikend na skup u BG vidimo se....

Pozdrav za DARK-a, sinoc je i meni pomogao i doprineo dosta korisnih informacija, svi znamo kojih vec  8)

Hvala  ;)

Treba pomoci onome ko trazi pomoc jer nas to cini ljudima.A ovom Arakisu sto dobacuje ne bih ni gumu zakrpio ;D ;D ;D

Nino,pozdrav lafe.Skup u Cacku je bio OK.Malo me smorio Kraljevski apartman ali je ac dc tribute band super.Puno srece i pameti ti zelim u odabiru bajka. :)

Iako nisam toliko upucen jer sam relativno nov ovde iz citanja komentara od drugih vidim da je DARK extra,tako da ga pozdravljam ovim putem.. :)

Hvala na pozdravu. ;) Evo bas sada sam ispratio kolegu bajkera ,koji je gostovao u mom mestu.Naravno,motor je bio dobro osiguran u mom dvoristu.Privezan za moj bajk plus Pit bull koji cuva ;) Ko dolazi u Vrnjacku Banju neka mi se obavezno javi. :)

post-3824-12879049703407_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja