Quak 0 Napisano Avgust 21, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hi Miljan, one more: thanks for Your help in Srbija. We just finished our trip, doing 4000 km in two weeks. 10 countries - Slovakja, Hungary, Srbija, Bosnia&Hercegovina, Montenegro, Croatia, Slovenia, Austria, Czech, Polska. Next year we are going to go to Nord Cap(8000 km) or we will do bigger trip: 32000 km in few months, round the world. Take care and see on the way.... maybe we will do trip together.. keep in touch. ps. some photos for You - on priv. Michal (Poland) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6192 Napisano Avgust 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12449 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Miljan lagano postaje legenda ...i meni je pre nedelju-dve pomogao da nađem prenoćište u Vrnjačkoj Banji kada ga nigde nas četvoro nismo mogli naći! Bravo druže i još jednom hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 21, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Michal i Pawel su pravi bajkeri!Sreo sam ih kod one obilaznice kod Pozege koja se radi pola godine pa su se ljudi zbunili.Ponudio sam da predvodim put jer su iz Guce krenuli u Bosnu.Svratili su do Zlatibora,ponudio ih slatkisima iz torbe(samo to sam imao).Oni su otisli da razgledaju i rekao sam da cu ih sacekati gde smo parkirali motore da se pozdravimo pa oni idu put Bosne.JA se nesto uzvrteo,njih nema pa sam posao da vidim sta se desava u kampu.Zadrzao sam zaista dosta ali kada sam se vratio,zatekao sam ih u punoj opremi kako sede mirni na motorima i cekaju me.Dobri su ljudi i jako fini.Izmenjasmo email adrese i oni su se javili.Cak sam im dao BJbikers sajt i oni me nadjose i ovde.Malo su me iznenadili kada su mina email poslali fotke sa putovanja i posle i link ka ovom sajtu ,gde su postavilii temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 21, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Hi Miljan, one more: thanks for Your help in Srbija. We just finished our trip, doing 4000 km in two weeks. 10 countries - Slovakja, Hungary, Srbija, Bosnia&Hercegovina, Montenegro, Croatia, Slovenia, Austria, Czech, Polska. Next year we are going to go to Nord Cap(8000 km) or we will do bigger trip: 32000 km in few months, round the world. Take care and see on the way.... maybe we will do trip together.. keep in touch. ps. some photos for You - on priv. Michal (Poland) Well done guys!!....Thx for pix and good you made it back home safe and happy.Wellcome to our forum.You have nice section of forum :http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&board=65.0 Its about travel and as i know you understand Serbial a little bit...so chek it out.... All the best from Miljan!!! PS.Arakis//////Pa gde si prijatelju?////Ako dolazis sledeci vikend na skup u BG vidimo se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerManiac 73 Napisano Avgust 23, 2009 Nino, 81 postova Lokacija: On Road Motocikl: ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za DARK-a, sinoc je i meni pomogao i doprineo dosta korisnih informacija, svi znamo kojih vec Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6192 Napisano Avgust 23, 2009 Svakom po zasluzi, 12449 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Miljana za predsednika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 23, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za DARK-a, sinoc je i meni pomogao i doprineo dosta korisnih informacija, svi znamo kojih vec Hvala Treba pomoci onome ko trazi pomoc jer nas to cini ljudima.A ovom Arakisu sto dobacuje ne bih ni gumu zakrpio ;D ;D ;D Nino,pozdrav lafe.Skup u Cacku je bio OK.Malo me smorio Kraljevski apartman ali je ac dc tribute band super.Puno srece i pameti ti zelim u odabiru bajka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELBOYBGD 0 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Iako nisam toliko upucen jer sam relativno nov ovde iz citanja komentara od drugih vidim da je DARK extra,tako da ga pozdravljam ovim putem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 12, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Iako nisam toliko upucen jer sam relativno nov ovde iz citanja komentara od drugih vidim da je DARK extra,tako da ga pozdravljam ovim putem.. Hvala na pozdravu. Evo bas sada sam ispratio kolegu bajkera ,koji je gostovao u mom mestu.Naravno,motor je bio dobro osiguran u mom dvoristu.Privezan za moj bajk plus Pit bull koji cuva Ko dolazi u Vrnjacku Banju neka mi se obavezno javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...