bozitsu 0 Napisano Avgust 20, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko majstora sa svajs aparatom koji moze da napravi nosace za kofer sa 4 mjesta oslonca od celicnih cijevi. Imao bih i neke nacrte... Beograd ili okolina mi odgovaraju. Pozdrav, Bozo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirate 0 Napisano Avgust 20, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U radionici Trion, to je na istom mestu gde je i prodavnica, rade nosace za kofere. To je u mirjevu a jedan moj drugar je tamo napraavio nosace>Ne znam koliko je platio ali mozes da ih okrenes i pitas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim TDM i sam sam sa co2 pravio nosac kao GIVI-jev, ali mi je pucao vise puta a ja sam ga vario ojacavao....i da ne duzim kupio GIVI nosac sa plocom=105e. Da li zbog izbora materijala, ili cega vec' od tada nemam problema. I da TRION ih ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Avgust 28, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ako trazis originalan nosac i plocu imam mnogo jeftinije, a novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Avgust 28, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Gojko, Gojko, kada ti ne bi imao... ;D Ja vozim TDM i sam sam sa co2 pravio nosac kao GIVI-jev, ali mi je pucao vise puta a ja sam ga vario ojacavao....i da ne duzim kupio GIVI nosac sa plocom=105e. Da li zbog izbora materijala, ili cega vec' od tada nemam problema. I da TRION ih ima. A sto je taj pucao? Od cega je pravljen? Cevi, flahovi, profili? Dimenzije? Ja napravio od kvadratnih profila 20x20x1.5mm, stoje ko upisani pa me bas zanima kako puca kad se napravi? @bozitsu: izvini, ali majstor koji je meni vario je rekao DA MU NE DOVODIM musterije. Radio ko konj ceo dan, super je napravio ali nije mogao da naplati kako treba tako da NE MOGU da ga preporucim, obecao sam coveku. Inace bih vrlo rado. Sry. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...