red_alert 16 Napisano Januar 18, 2010 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan i dalje na prodaju .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ca 2 Napisano Januar 22, 2010 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan jel bi menjao za tzr 125 kubika 1997 godiste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Januar 22, 2010 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan zamena moze za nekog stranca koj moze da se legalizuje da nije ispod 600cc moguca cak i moja doplata sve je stvar dogovora ,,,ovo za TZR 125 mi ne odgovara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li maske citave i mas li neku sliku sa namontiranim maskama? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Januar 25, 2010 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan imam maske citave su samo da se prefarbaju a sliku saljem na mail ako hoces Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Posalji na save900@gmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan imam maske citave su samo da se prefarbaju a sliku saljem na mail ako hoces Primiio sam slike,lepo izgleda na slikama,samo mi kazi zasto treba da se farbaju oklopi,posto na slici izgledaju fino? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Januar 29, 2010 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan motor mi pao sa nozice pa zato sam skinuo maske :-\ //jel je leva bila polomljena ..al je to stedjeno i samo treba da se prefarba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...