TOMOS sm 0 Napisano Avgust 29, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan danas sam se bas zagrejao za taj apollo ili cak qingqi, ipak su jeftiniji od tomosa, a imaju i jace motore, jesu kinezi al kolko vidim nikoga nisu ostavili an putu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r3d 0 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Veci su, jeftiniji, bolje izgledaju i mozes s njima na duzi put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOMOS sm 0 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa to jeste, al dal su trajniji i pouzdaniji ne verujem bas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r3d 0 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A koliko ti treba trajnost i pouzdanost za prelazni motor...Dobices garanciju koji god motor da kupis, s tim da ce ti amortizer na apollu umreti na oko 2000km. Sa druge strane dobijas mnogo vise snage i mogucnost duzih tura, za manje novca! Nije da branim kineze, ali mislim da je u tvom slucaju apollo bolja kupovina (ustvari zavisi kad punis 18 god) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOMOS sm 0 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan 18 za 6meseci.. pa ne bih voleo da na svakih 2000km menjam amortizer, a gledam jednom decku je auspuh istopio hladnjak i plastiku, razocarao sam se, a taman sam mislio da je ok motor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r3d 0 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sve se to moze srediti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOMOS sm 0 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan naravno da moze... al treba uloziti para i jos vise zivaca jer je motor kupljen nov :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4489 Napisano Avgust 30, 2009 Advanced Member, 1987 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan 18 za 6meseci.. pa ne bih voleo da na svakih 2000km menjam amortizer, a gledam jednom decku je auspuh istopio hladnjak i plastiku, razocarao sam se, a taman sam mislio da je ok motor.. Hladnjak se istopio iz drugih razloga (zbog pada mi se iskrivila plastika a ja to nisam primetio. To je sprecavalo normalno strujanje vazduha...). Zmigavac se jeste istopio ali je na novoj seriji Apolla koja je stigla nedavno i to ispravljeno jer je top postavljen nize. A cak i da nije ja sam onaj zavrsetak sto se vidi na slikama odradio kod majstora za 5 minuta i 400dinara. Amortizer je po svoj prilici fabricka greska i tu nemam reci Doduse prakticno nikakve razlike u ponasanju motora nema ali opet nije lepo sto crkava... Svi delovi koji su bili istopljeni su zamenjeni u garanciji, besplatno naravno. Meni su takodje zamenili i par sitnica koje su otisle mojom greskom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOMOS sm 0 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da ce do sajma u bg biti i novija serija sa kvalitetnijim amortizerom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KOLUBARAC 0 Napisano April 21, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Layarevac Motocikl: nemam jos uvek Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa ovim motorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Voja95 3 Napisano Jul 8, 2012 U prolazu, 26 postova Motocikl: Tomos sm125f Prijavi odgovor kao problematičan E ovako ja sam pre nekih 3 meseca kupio taj motor,moj je f verizija i sredio ga do bola kao sto se vidi nas slikama, prezadovoljan sam motorom, citao sam na ovom forumu dosta pre nego sto sam ga kupio i po ostalim forumima, i plasio sam se da ce me razocarati, ali ispunio je sva moja ocekivanja i vise od toga, kazu motor n eide nesto i ne povlaci , pa mogu vam reci a ide oko 110, povlaci extra , toliko da sam iskipovao druga , a samo sam nabo gas nisam na kvacilo, agregat je od Yamahe YBR 125 i takozvano ima oko 11 konja, ali ima sigurno vise, jer je moja Gilera smt50 imala 11 konja a ovaj vuce 10 puta boje verovatno zato sto ima akrapovic, jos mi je i lanac malo otegnut...motorom sam prezadovoljan, trosi oko 3 l, stavio sam far od ktm, stitnike za ruke, i uradio specijalne Pimpstar folije za njega, evo malo slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca96 39 Napisano Jul 8, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki TS 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cunjalo 1 Napisano Jul 9, 2012 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daj taj oglas od sende... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider95 20 Napisano Jul 11, 2012 Djordje Sekulić, 71 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda cbr 900rr 1996 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako ja sam pre nekih 3 meseca kupio taj motor,moj je f verizija i sredio ga do bola kao sto se vidi nas slikama, prezadovoljan sam motorom, citao sam na ovom forumu dosta pre nego sto sam ga kupio i po ostalim forumima, i plasio sam se da ce me razocarati, ali ispunio je sva moja ocekivanja i vise od toga, kazu motor n eide nesto i ne povlaci , pa mogu vam reci a ide oko 110, povlaci extra , toliko da sam iskipovao druga , a samo sam nabo gas nisam na kvacilo, agregat je od Yamahe YBR 125 i takozvano ima oko 11 konja, ali ima sigurno vise, jer je moja Gilera smt50 imala 11 konja a ovaj vuce 10 puta boje verovatno zato sto ima akrapovic, jos mi je i lanac malo otegnut...motorom sam prezadovoljan, trosi oko 3 l, stavio sam far od ktm, stitnike za ruke, i uradio specijalne Pimpstar folije za njega, evo malo slika... U nesto mi poznat ovaj motor opasno,vidjam ga cesto kod mene u dvoristu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Voja95 3 Napisano Jul 12, 2012 U prolazu, 26 postova Motocikl: Tomos sm125f Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaha , moguce moguce...samo gde se najbolji motori skupljaju...xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider95 20 Napisano Jul 12, 2012 Djordje Sekulić, 71 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda cbr 900rr 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod mene..125cc club...hahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic88 89 Napisano Jul 12, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: N.Becej Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan koliko su te kostale folije za tomosa?i da li ima jos nekih drugih radova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Voja95 3 Napisano Jul 12, 2012 U prolazu, 26 postova Motocikl: Tomos sm125f Prijavi odgovor kao problematičan Moguce moguce. A folije su me kostale 70, stampa i lepljenje. a dizajn je moj, ja sam pravio folije po tacnim dimenzijama plastika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic88 89 Napisano Jul 16, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: N.Becej Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Imas li neki link tvojih radova?ove sto si uradio su extra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...