ts-chopper 113 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ineteresuju me par informacija vezanih za ovaj motor. Kakav je po pitanju voznih osobina, snage, i upravljivosti. I konacno koilika je okvirna cena ovog motora kod nas, ukoliko uposte moze da se nadje. Ove informacije bi mi trebale sto hitnije, pa ako neko moze da mi pomogne samo napred. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Avgust 19, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Niko se ne javlja , da pocnem onda ja ... Kada sam nedavno birao , motor ( vidis u mom avataru kojega sam odabrao ;D ) jedna od mogucnosti bio je i FJR . Probao sam ga , kratko , i citao mnogo o njemu , pa necu da duzim , ima ovde sigurno ljudi koji ga voze i bolje znaju ... Naspram mog GS -a Odlican motor , kazu ko lokomotiva ... hvala bogu mnogo jaci od GS-a udoban , mada kazu da je saputnicama udobnije na GS-u , ja to nebi mogao da potvrim meni staromodnom je FJR lepsi od transformers GS-a Ne volim sto ima samo 5 brzina ??? i sto je tezi od GS-a !!! Ali je jeftiniji UBEDLJIVO od GS-a !! Toliko od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ali koliko jeftiniji? Koliko je to u evropljanima, ne mora precizno alli bar okvirno, jer ja stvarno nemam blage predstave o ceni takvih motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Avgust 19, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo 2004 FJR na engleskom sajtu , sa 38.500 predenih milja ( oko 50000 km , sto ti kaze nesto o izdrzljivosti motora ) je 4950 funti . Cene idu na gore od toga , taj je najjeftiniji , momentalno .. Evo , pa i sam pogledaj taj i druge motore http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikesforsale/ Inace , momentalno kazu da je zbog loseg kursa funte izplatljivije malo uzeti motor u GB , ali su odnosi cena verovatno slicni onima u ostaloj Evropi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala. Nasao sam jednu i kod nas, za nekih 5800e (zapravo slovenacka). Nije za mene vec za mog dobrog prijatelja koji planira da je uveze, pa se raspituje da li mu se isplati. Hvala jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano Avgust 19, 2009 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Capo iz Ivanjice koji ceo zivot vozi i popravlja motore ima FJR. Mislim da je njegov 2002 god. Cena mu je valjda bila negde iznad 5000 evropejaca. On je prosle godine prodao taj motor i kupio neki BMW iz te klase. Ove godine je ponovo uzeo istu tu (njegovu bivsu yamahu) i ponovo je srecan covek. Mislim da ga voli vise nego zenu i decu. Motor ima puno snage, kvalitetan, udoban za duga putovanja, moze da se vozi kao R, kardan. U ostalom njegov broj je 063646693, okreni ga i dobices sve informacije iz prve ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipot 4 Napisano Novembar 2, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan odličam motor--1300kub.cm.---143ks--134nm navora---14200 eura u slovenija---5 brzina--u 2 brzini možeš na mt. everest---kardan--abs---grijanje ročk--kompjuter i drugo--super motor --ove godine provozao 17 000 km--prednje gume 130--zadnje 180--teža sa bencinom(24l) skoro 300 kg---visina sica 81cm---prednje staklo se diže ,ako ne voliš vjetar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi na kraju, jel kupio drugar motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipot 4 Napisano Novembar 4, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju , pa ti imaš isti motor kao ja--bravo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju , pa ti imaš isti motor kao ja--bravo.. Imam cak i slovenacku vinjetu nalepljenu ;D Bas se razmisljam ovih dana kako da je skinem a da ne izgrebem vizir (bio sam glup kad sam lepio) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Novembar 4, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ivke, zagrij fenom za kosu ili prelij toplom vodom. Probaj oboje, pa lagano odlepi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipot 4 Napisano Novembar 5, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan vinjetu ne treba lepiti--namažeš vinjetu sa prozornom--LABELA-( krema za usne ili kožu)--skineš bez problema i može koristiti istu vinjetu više motorista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3082 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan ^^^ Bezobrazno dobra fora ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4935 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je znati ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...