štampar 11524 Napisano Avgust 19, 2009 с вером у Бога слобода или смрт, 3647 postova Lokacija: Banja Koviljača Prijavi odgovor kao problematičan Kurir:u teškom saobraćajnom udesu u Baru preksinoć je poginula Jelka Nedić (70) na koju je MOTOCIKLOM naleteo Ardijan Bajrović (26) iz Bara.Nesreće se dogodila u trenutku dok se iz pravca gradske pijace starica vraćala svojoj kući.Uviđaj je obavila dežurni sudija Osnovnog suda Olivera Marković... Stari ljudi su nesmotreni kad prelaze ili idu ulicom,ne vide nas dobro,ne čuju,nepredvidljivi su itd. ali kad motociklom pokosite staricu od 70 godina skloro sam siguran da je presuda unapred izrečena:kriv je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan chime god da pregazish peshaka,uglavnom si kriv,osim ako nemash svedoke da ti je istrchao..a posebno si kriv ako se desi u gradu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan ...Stari ljudi su nesmotreni kad prelaze ili idu ulicom... Juce mi kod zemunskog parka iza kamiona iskoci matori koji ni ne gleda u pravcu dolaska vozila vec u suprotnom. Kad sam zakocio tik isped njega, poce da me psuje... kao, sto ne gledam kud vozim... Odsek`o sam se, ali posle 10m bih si pojeo jaja sto mu nisam nista odgovorio. Sto vise vozim motor po gradu to manje volim pesake. Da ne kazem koliko mi se puta desavalo da vozim bajs biciklistickom stazom kojom idu penzosi i zvonim iza njih, a ovi me ne jebu 2%. Ako su vec gluvi, bar da se sklone sa ceste ili staze. Ne kazem da je ova baba iz naslova kriva, ali su starci "laki" za zgaziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Sto se pešaka tiče, sirenu zaboravite, ne jebu je ni 5%, ako ste motorizovani, stisnite kvacilo i jedno oštro turiranje će poprilično da im skrene pažnju. A na biciklističkoj stazi je lako, zazvoniš dvaput, ako te nečuje u prolazu mu ˝zazvonis˝ jednu preko ušiju, poslje ce cut svako biciklo na 100metara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Jbg vidite sto se desava drug mi je zato SVIMA CUVAJTE SE JEDNOM SE GRIJESI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1396 Napisano Avgust 19, 2009 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mom drugaru koji vozi bus u GSP, skoro podletela neka baba '26 godiste pod zadnje tockove bukvalno u momentu kad je decko kretao sa stanice. Vrata busa su vec bila zatvorena, ukljucen levi migavac, gledao je u levi retrovizor i otpustao kvacilo, nije presao ni pola metra kad su putnici pozadi povikali da se nesto desilo. Sta reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dex357 11 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan cast izuzecima ....ali ako se i u Baru vozi kao u Budvi,onda nije ni cudo da neko bude pregazen,cak sta vise cudno je da je to samo jedna osoba! pa tamo bre kao da niko nema dozvolu,pesacki,semafor,desna strana sta je to...tu niko nista ne postuje,ili je to slucaj samo kad je sezona u toku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan u budvi se vozi polako valjda zato sto je sezona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Avgust 20, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Jbg kad cujes bijesne masine bolje bjezi sa puta ;-)...A sto se tice i budve i svakog grada svuda se isto vozi sve zavisi od Lude Glave koja vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Avgust 21, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Mom drugaru koji vozi bus u GSP, skoro podletela neka baba '26 godiste pod zadnje tockove bukvalno u momentu kad je decko kretao sa stanice. Vrata busa su vec bila zatvorena, ukljucen levi migavac, gledao je u levi retrovizor i otpustao kvacilo, nije presao ni pola metra kad su putnici pozadi povikali da se nesto desilo. Sta reci... Ako se ovo desilo na Petlovom brdu, trebao je da gleda u desni retrovizor a pre toga da stane u stanicu po propisu a ne skoro metar od trotoara i ukoso kada ne može da vidi da je putniku ostala ruka zaglavljena u zatvorenim vratima ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1396 Napisano Avgust 21, 2009 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam sve sto znam. Hoces reci da je bio zglobnjak i nije mogao na desnom da vidi zadnja vrata? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Avgust 21, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Da-da, na žalost, ako se radi o istom događaju tj. slučaj sa P.brda koji nije ni pomenut u medijima. Ta baba je majka mog prijatelja i gadno je prošla - amputirana noga+koma (za sada) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1396 Napisano Avgust 21, 2009 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, amputirana joj noga. To je onda to. Nisam znao da je u komi. Znas li jos neke detalje? Predvidjanja lekara - status quo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Avgust 21, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa reče mi prijatelj-njen sin da je sa hiruške strane urađeno sve maximalno dobro, nogu nisu mogli da spasu jer su ligamenti, krvni sudovi, sitne kosti itd smrvljene, alli da će najveći problem biti psihološki šok od amputacije, mada su uzdržani sa prognozama jer je dosta stara a sve što se desilo je ekstremni šok za organizam i mnogo mlađe osobe. Okruglo pa na ćoše drugim rečima. Držali su je na jakim sedativima ovih dana a valjda od sutra kreću da je vraćaju u kakvo-takvo svesno stanje pa ćemo videti. Ovaj prijatelj je već našao vezu u Rudu za neku protezu ali će (ako sve bude OK) oporavak-rehabilitacija trajati minimum godinu dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1396 Napisano Avgust 21, 2009 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Zokki na info, da ne off-ujemo vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...