Jump to content

Moto Zajednica

motociklista zgazio babu

Recommended Posts

• с вером у Бога слобода или смрт, 3647 postova

Kurir:u teškom saobraćajnom udesu u Baru preksinoć je poginula Jelka Nedić (70) na koju je MOTOCIKLOM naleteo Ardijan Bajrović (26) iz Bara.Nesreće se dogodila u trenutku dok se iz pravca gradske pijace starica vraćala svojoj kući.Uviđaj je obavila dežurni sudija Osnovnog suda Olivera Marković...

Stari ljudi su nesmotreni kad prelaze ili idu ulicom,ne vide nas dobro,ne čuju,nepredvidljivi su itd. ali kad motociklom pokosite staricu od 70 godina skloro sam siguran da je presuda unapred izrečena:kriv je...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1826 postova

...Stari ljudi su nesmotreni kad prelaze ili idu ulicom...

Juce mi kod zemunskog parka iza kamiona iskoci matori koji ni ne gleda u pravcu dolaska vozila vec u suprotnom. Kad sam zakocio tik isped njega, poce da me psuje... kao, sto ne gledam kud vozim... >:( Odsek`o sam se, ali posle 10m bih si pojeo jaja sto mu nisam nista odgovorio.  >:(  Sto vise vozim motor po gradu to manje volim pesake. Da ne kazem koliko mi se puta desavalo da vozim bajs biciklistickom stazom kojom idu penzosi i zvonim iza njih, a ovi me ne jebu 2%. Ako su vec gluvi, bar da se sklone sa ceste ili staze. Ne kazem da je ova baba iz naslova kriva, ali su starci "laki" za zgaziti.

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

Sto se pešaka tiče, sirenu zaboravite, ne jebu je ni 5%, ako ste motorizovani, stisnite kvacilo i jedno oštro turiranje će poprilično da im skrene pažnju.

A na biciklističkoj stazi je lako, zazvoniš dvaput, ako te nečuje u prolazu mu ˝zazvonis˝ jednu preko ušiju, poslje ce cut svako biciklo na 100metara

• Ne silazi, 6320 postova
  • Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Mom drugaru koji vozi bus u GSP, skoro podletela neka baba '26 godiste pod zadnje tockove bukvalno u momentu kad je decko kretao sa stanice. Vrata busa su vec bila zatvorena, ukljucen levi migavac, gledao je u levi retrovizor i otpustao kvacilo, nije presao ni pola metra kad su putnici pozadi povikali da se nesto desilo. Sta reci...

• Svrati ponekad, 106 postova

cast izuzecima ....ali ako se i u Baru vozi kao u Budvi,onda nije ni cudo da neko bude pregazen,cak sta vise cudno je da je to samo jedna osoba!

pa tamo bre kao da niko nema dozvolu,pesacki,semafor,desna strana sta je to...tu niko nista ne postuje,ili je to slucaj samo kad je sezona u toku?

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Mom drugaru koji vozi bus u GSP, skoro podletela neka baba '26 godiste pod zadnje tockove bukvalno u momentu kad je decko kretao sa stanice. Vrata busa su vec bila zatvorena, ukljucen levi migavac, gledao je u levi retrovizor i otpustao kvacilo, nije presao ni pola metra kad su putnici pozadi povikali da se nesto desilo. Sta reci...

Ako se ovo desilo na Petlovom brdu, trebao je da gleda u desni retrovizor a pre toga da stane u stanicu po propisu a ne skoro metar od trotoara i ukoso kada ne može da vidi da je putniku ostala ruka zaglavljena u zatvorenim vratima ...

Da-da, na žalost, ako se radi o istom događaju tj. slučaj sa P.brda koji nije ni pomenut u medijima. Ta baba je majka mog prijatelja i gadno je prošla - amputirana noga+koma (za sada) :(

Pa reče mi prijatelj-njen sin da je sa hiruške strane urađeno sve maximalno dobro, nogu nisu mogli da spasu jer su ligamenti, krvni sudovi, sitne kosti itd smrvljene, alli da će najveći problem biti psihološki šok od amputacije, mada su uzdržani sa prognozama jer je dosta stara a sve što se desilo je ekstremni šok za organizam i mnogo mlađe osobe. Okruglo pa na ćoše drugim rečima. Držali su je na jakim sedativima ovih dana a valjda od sutra kreću da je vraćaju u kakvo-takvo svesno stanje pa ćemo videti. Ovaj prijatelj je već našao vezu u Rudu za neku protezu ali će (ako sve bude OK) oporavak-rehabilitacija trajati minimum godinu dana...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja