Astral 6236 Napisano Octobar 17, 2021 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, rast said: 850 i twin... ??? Ima li takve mašine? 12 hours ago, Branko said: Vidis da ima. Gospodo, 850 twin je prilicno oznaka na repu 4tx-a. Tako da,da. Ima. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 17, 2021 (promenjeno) I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @No limitu zdravlju da te sluzi! Vodi racuna o potrosnji ulja i pravilnom merenju nivoa ulja. Procedura za merenje nivoa ulja je opisana u servisnom uputstvu pod periodic maintenance. Evo ti ovde uputstvo i parts katalog: Yamaha_TDM_850_1992_Microfise_www.manualedereparatie.info.pdf Yamaha TDM850 Manual.pdf Promenio Octobar 17, 2021 član Astral 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 17, 2021 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Buduci da si u Austriji ti barem za delove ne moras brinuti. Sve imas na dohvat ruke za razliku od nas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Octobar 17, 2021 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo joj vizir fali malo visociji inace ko bonbona Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No limit 76 Napisano Octobar 17, 2021 (promenjeno) U prolazu, 75 postova Lokacija: Bec Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Astral je napisao: @No limitu zdravlju da te sluzi! Vodi racuna o potrosnji ulja i pravilnom merenju nivoa ulja. Procedura za merenje nivoa ulja je opisana u servisnom uputstvu pod periodic maintenance. Evo ti ovde uputstvo i parts katalog: Yamaha_TDM_850_1992_Microfise_www.manualedereparatie.info.pdf 1.7 MB · 0 downloads Yamaha TDM850 Manual.pdf 5.29 MB · 0 downloads Hvala PUNO Inace sam dosta cuo o tome da TDM trosi dosta ulja.... To bi trebalo da je dobro kao ..jel ?! Promenio Octobar 17, 2021 član No limit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No limit 76 Napisano Octobar 17, 2021 U prolazu, 75 postova Lokacija: Bec Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Astral je napisao: Buduci da si u Austriji ti barem za delove ne moras brinuti. Sve imas na dohvat ruke za razliku od nas. Pitanje je kolik cu biti ovde...planiram da se vratim rodnom kraju....Ali ako bude trebalo nesto za delove pisite braco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No limit 76 Napisano Octobar 17, 2021 U prolazu, 75 postova Lokacija: Bec Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Bigor je napisao: Samo joj vizir fali malo visociji inace ko bonbona Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока E da,to sam i ja primetio.Ja sam 183...i kada sam seo deluje mi malo da sam nekako prezavaljen...Ocekivao sam da budem u malo vise napetijem polozaju ...ali kontam da ce to da bude odlicno za puteve kakve planiram.Najvise Bec-Beograd i lokalne ture ..Alpi..Svica...Tara..Durmitor....a onda da li sa ovim ili sa necim drugim MONGOLIJA:.....ITD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 591 Napisano Octobar 17, 2021 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Dsota su njoj povijeni krajevi upravljaca prema nazad. Sto mene izludjuje, nekako cudan polozaj za ruke, maltene ko motokultivator da vozim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 17, 2021 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Astral je napisao: Gospodo, 850 twin je prilicno oznaka na repu 4tx-a. Tako da,da. Ima. Ne znam u cemu sam pogrijesio, samo sam komentarisao citirani post? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No limit 76 Napisano Octobar 17, 2021 (promenjeno) U prolazu, 75 postova Lokacija: Bec Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, JoeD je napisao: Dsota su njoj povijeni krajevi upravljaca prema nazad. Sto mene izludjuje, nekako cudan polozaj za ruke, maltene ko motokultivator da vozim. Bukvalno brate.Kada sam probao to mi prvi trip bio...ili kao neki polucoper....nekako mi nedefinisan polozaj...Nije ni kao enduro..ni kao turer klasican....ne znam...sve u svemu zanumjivo mi deluje.....videcemo..Nadam se da cu dosta dobrih KM napraviti bez problema.Generealno sam cuo sve pozitivne utiske o Jamici.... Promenio Octobar 17, 2021 član No limit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 17, 2021 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma kupio si lep motor. Taj model koji ti imas se jako lepo vozi. Stavi napred kvalitetne kocione plocice(sinter Brembo,Tokico,Nissin itd.) Prati nivo ulja. Nista vise te ne interesuje. Taj fabricki vizir baci u kantu, nije nizasta. Stavi neki touring aftermarket. Oko 70ak € kostaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
staripocetnik 7 Napisano Octobar 24, 2021 U prolazu, 23 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se proverava nivo ulja tdm 900 ,kad je na ćopavoj ili kad stoji ravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5434 Napisano Octobar 25, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Svaki motor se proverava kad stoji ravno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2116 Napisano Octobar 25, 2021 Drug član, 790 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ево још једна корисна стварчица, па кад инсталирам јављам утиске Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No limit 76 Napisano Octobar 29, 2021 U prolazu, 75 postova Lokacija: Bec Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco,jedno pitanje ... Naime kupio sam(skoro...ostalo jos pare da dam al sam sa momkom sve dogovorio) TDM-a 850 ovde u Austriji u Salzburgu gde trenutno radim.Momak mi prodaje za 2300evra sa koferima.Masina je presla 34000 ali on na njoj nije radio servis jer je kratko ima....Pa reko da vidim koliko ce da me kosta to zadovoljstvo posto verujem da bi mu sledio sad veliki servis kako sam i cuo...... pa reko da skinem cenu ako mogu jos malo.... Koliko me kosta veliki servis sa delovima sve za TDM 850 godiste 1998 ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Octobar 29, 2021 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje cuti da se on ne predomisli Salim se, pa ne mozes znati dok ne saznas sta sve treba raditi, stelovanje ventila, kocione plocice, lanac, lancanici + sve ono sto spada u mali servisПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No limit 76 Napisano Octobar 29, 2021 U prolazu, 75 postova Lokacija: Bec Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Bigor je napisao: Bolje cuti da se on ne predomisli Salim se, pa ne mozes znati dok ne saznas sta sve treba raditi, stelovanje ventila, kocione plocice, lanac, lancanici + sve ono sto spada u mali servis Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Hahaha...Dobro,znaci mislis da se bez obzira na sve ne cenjkam vise....`??! Koliko bi me izaslo sve to kod nas??! KOliko love Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Octobar 29, 2021 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je bolje da uzmes u becu sve sto ti treba. U louisu trenutno imas dosta popusta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 591 Napisano Octobar 31, 2021 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko precnik termostata za 3vd/4tx? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2116 Napisano Novembar 3, 2021 (promenjeno) Drug član, 790 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ево напокон данас инсталирао сирену. Једино што сам заборавио да поручим инсталацију па сам направио по њиховој шеми. Фабричку нисам скидао већ се прикључио на постојећу инсталацију а релеј и осигурач сто сам правио све спаковао лепо испод седишта. Сад кад свирнем као брод да је на путу Promenio Novembar 3, 2021 član Немања 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 591 Napisano Novembar 3, 2021 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan On 10/31/2021 at 7:52 PM, JoeD said: Jel zna neko precnik termostata za 3vd/4tx? Ajd da odgovorim sam sebi, 52mm. Inace je isto za daewoo matiz Medjutim nije problem termostat, proverio ovaj njen, lepo zatvara i otvara. Ali kad vozim po ovom hladnjikavom vremenu kazaljka za temperaturu se odlepi mzoda 2mm i to joj je. Nemoguce da toliko temperature gubi preko bloka samo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12596 Napisano Novembar 6, 2021 Ne silazi, 7342 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Normalno. Pred zimu da zamenimo Ima karakterističnu crvenu boju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Novembar 6, 2021 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sto pred zimu? Vidim da vecina praktikuje posle zime.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12596 Napisano Novembar 6, 2021 Ne silazi, 7342 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Menjam ga i ne palim do proleća. Ulje tokom godine nakupi vlagu, sumporastu kiselinu i razne stvari koje stvaraju koroziju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Novembar 6, 2021 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vlagu koliko znam najvise nakupi preko hladnijeg perioda zbog kondenza na metalu, pa zbog toga i praktikuju tako, za ostalo se slazem da je pametnije promijeniti ranije, pogotovo ako je garaziran u toplom. Ne pametujem, vec pitam sto i mene zanima sta je pametnije raditi.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...